Lebih penting dari makan nasi kukus...

Assalamualaikum adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang sekalian.. hihihi..




Ambik masa jap nak update blog..
Baru lepas siapkan assignment yang sangat penting..
Lebih penting dari makan nasi kukus kat restoran depan kampus..
Hahahaha...


Rasa lega sikit bila assignment dah siap..
Esok boleh bangun awal and pegi kelas dengan semangat serta senyuman yang menawan..
Semoga lecturer pun tertawan lalu membatalkan kelas jam 8 pagi esok..


Malasnya nak pegi kelas awal pagi nih..
Masuk kelas konpem akan ngantuk..
Kena lagi suhu aircond yang very the suitable untuk tidoooo...
Huahuahua...


Macamana la nak pandai kalau asik tidoooo je kat kepala hotak ni..
Kelas boring, nak tido..
Balik dari kelas, nak tido..
Nak buat assignment pun asik rasa nak tido jaa...

Pasni nak kurangkan tido la..
Tido waktu malam ja..
Tapi bangun bila matahari dah tegak atas kepala..
Hahahaha..

Silakan la menjamu mata anda dengan senyuman kerek saya.. hahahaha..



Nanite olssss...
Muah..
Jom baca doa sebelum tidooooo...




8 comments:

  1. comelnye kucen tu...

    - encikkai.com -

    ReplyDelete
  2. hehe, nasib saya da habis study, jadi xda assignment. hehe :D

    ReplyDelete
  3. sy pn sma... asyik mo tdo ja.. ho3.. btw, td pg sy ad klas jam 8, and alhamdulillah.. kelas batal... ho3...tp malasnya kalau kls batal, kna gantiiii... adeehh

    ReplyDelete
  4. kai :: kucen je ke? tuan punya blog?haha..


    Kira Kekuri :: bestny dah habis study.. aku baru sem 2 ni.. hehe


    Emma :: tu la.. mula2 jak hepi sbb batal, skali kena ganti tu yg trus nda best kn?hehehe..

    ReplyDelete
  5. tu lah bah... lagi2 kalo kena ganti time waktu malam.. adehh.. malasnya laa p kelas wktu mlm..

    ReplyDelete
  6. @Emma kkak suka plak klu malam sbb bole pkai slipar jak p kelas.. haha.. tp skrg ni slalu ujan ptang2 sampai malam, trus x best suda p kelas.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. @shedameor tak dapat, dah 2 kali x datang kelas.. kang ada yang kena bar, xleh amik exam.. hehehe..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain