Anne Nurain's Birthday Giveaway

Entri lekat-lekit sampai hujung bulan.. Entri baru tengok kat bawah eh? :)

Assalamualaikum WBT & hai korang!!


Setelah seminggu mencari penaja a.k.a sponsor GA aku ni, maka dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang, hari ni bermulalah GA yang diberi nama.......


~ Anne Nurain's Birthday Give Away ~


Tengok nama GA pun dah tau kan yang GA ni sempena birthday aku yang ke-_____??
 (Ce teka.. haha..)
Tujuan aku anjurkan GA ni adalah bagi menghargai korang2 yang selalu datang ke blog aku ni..
Bagi yang baru datang atau singgah blog ni......


Hai, selamat datang & selamat berkenalan! Hehehe..


Banner rasmi GA ni.. :)


Syarat utama penyertaan

1. Buat entri yang bertajuk "Anne Nurain's Birthday Giveaway".
2. Letakkan banner di atas dan backlink ke entry ini.
3. Follow blog ni & letak dalam bloglist korang supaya senang nak tengok update GA nanti..
4. Follow Instagram > Anne Nurain <


Syarat daripada sponsor GA yang baik hati sponsor hadiah.hehehe..

2. Like page dibawah.. (Aku guna hyperlink je untuk mempercepatkan loading ye tuan2 & puan?? Hehee..)

[ Gojess Boutique | Msredcheesecake | Lieya Von Jays | Syaz Danny | Belog Alyani Matshah | vidolaaa.blogspot.com | House Of Sofieya ]



3. Follow Instagram (kalau ada..)

Gojess Boutique Gojess Boutique
 We Own Closet
 Aya Zuki
 Miss Boo
 Cik Hijau


4. Share GAMBAR ni kat wall pesbuk korang & make sure PUBLIC kan yer? [LINK]

5. Sertakan sekali ucapan korang.. Tak kisah la dalam bentuk teks ke, video amik dari Youtube atau gambar. Ikut kreativiti korang la.. Ucapan kreatif & menarik hati birthday girl akan dapat hadiah gak.. Hehehe..
6 Kalau dah siap, jangan lupa tinggalkan URL blog kat ruangan komen di bawah..




Tempoh GA 
Insya Allah kalau dapat sambutan,
 GA ni akan berlangsung selama sebulan bermula hari ini, 1 Mac sehingga 31 Mac 2014..


Kelebihan join GA ni..
1. Boleh menjana trafik ke blog korang.
2. Dapat berkenalan di samping mengeratkan silaturahim..
Kot2 bertemu jodoh dalam blog kan? Haha..
Tak pun terjumpa member lama yang dulunya terpisah gara2 gaduh hutang kain tak bayar..
Tetiba...
"Eh ko ada blog rupanya Timah!! Nanti aku folo molo blog ko ye?? "
Lalu Rokiah pun mengambil kesempatan itu untuk menagih semula hutang yang tertunggak......
3. Dapat hadiah (kalau bertuah la.. hihi)


So, apa tunggu lagi? Jom la join reramai!
Ajak sekali geng2 blogger, jiran sebelah rumah, sedara mara, ketua kampung,
JKKK kampung, ex-bf & ex-gf, macik jual nasi lemak & semua la..
Hehehe..


UPDATE : Aku tengok ada sesetengah peserta yang tak jujur & tak ikut syarat dengan betul.. So, please la jujur okei? Nanti tak berkat hadiah yang korang dapat.. Hihihi..




76 comments:

  1. selamat hari lahir sayang, insyaallah mama join nanti ye..

    ReplyDelete
  2. saya support
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks u sis!
      make sure ikut semua syarat eh? :D

      Delete
  3. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  4. aya dah jemput orang suruh join..

    ;)

    http://ayazukiiscullen.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Huhu.. Anne akak x tersenarai jadi sponsor ya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak, anne tunggu akak reply emel.. nanti reply tau? hehe

      Delete
  6. Joined ;)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hepy besday.. all the best.. smoga GA ni meriah... saya kalau nk join tengok keadaan dulu.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Sanah helwah Anne :) Semoga Allah sentiasa merahmati apa jua yg dilakukan...

    ReplyDelete
  9. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. join :D http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Bismillah. Joined :) Hepy bfday Anne!
    http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. join dear (:

    http://diyanawan.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. happy birthday anne.. akak bookmark dulu kerana tarikh tamatnya lambat lagi, insya-Allah akak akan join.. :D

    ReplyDelete
  15. memang ramai yang x jujur..saya dah dapat detect

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..
      xpe, nanti sebelum bagi hadiah kat pemenang kita cek balik ikut syarat ke tak.. hehe..

      Delete
  16. saya join.. hehehe

    http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ada beberapa syarat yg saya tak selesai lagi sebab ada masalah sikit. tapi sebelum GA tamat akan saya selesai semua syarat. mintak2 da rezeki nak menang. oh ye instgram dah lama tak leh buka :(

    ReplyDelete
  17. I'm join :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    Kita tak ada insta, twitter. G+ saya suspend T_T Saya mampu like dengan follow je. Semua setel. Yay

    ReplyDelete
  18. saya join!
    http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. krik krik.. datang join jgak nie. hehee ;)

    http://syasyafiefie.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. saya turut serta :)

    Allah Selamatkan Kamu :D

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Wah,dah start..insha allah nnt akak join.

    ReplyDelete
  23. lya join

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. Joined :)

    http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  25. Salam . Saya join ! Anyway , Happy Birthday !
    http://luviza-98.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway_11.html

    ReplyDelete
  28. sis , terjoin dua kali hehe takperasan :p maaf

    ReplyDelete
  29. waaa ade GA~~ kalo sempat aqefa join okeyyyy

    ReplyDelete
  30. salam,
    join..
    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. semoga GA berjalan lancar..insyaallah.

    ReplyDelete
  32. wah!!! lamanya tak join GA .. but yaya xda insta,, never mind, all the best kak anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. join je dear, xpe kalau takde insta.. hihi..
      thanks dear.. :D

      Delete
  33. happy besday Anne.. Fiza join.. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u fiza! thanks jgk sbb join.. hihi..
      gud luck tau? :D

      Delete
  34. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. saya join ya kak ?
    http://sayaseri.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway_23.html

    ReplyDelete
  36. bismillah. yus join jugak :D

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. thanks invite!saya join :)
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum kak.
    happy birthday.
    semoga panjang umor ye. keep support you. semoga sukses.
    saya join ye kak.

    http://lolipoppoppop.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. sy join :) selamat berkenalan :)

    http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. kak anne bada join hope ad harapan menang walaupun lambat
    http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. join~
    http://meetxoxodream.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  44. one more. insya-Allah boleh :D
    http://exocutestories.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  45. Salam.. selamat hari lahir dik... Akk dtg support sini..:)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. thank u akak.. hihi..
      thanks jgk sebab join.. gud luck ya? :D

      Delete
  46. http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  47. http://siniadagiveaway.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  51. akak join juga.. akak tiada instagram..

    http://www.mizzaiza.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kalau xde kak.. hihi..
      thanks join!! :D

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain