Shawl Pelangi la pulakkk

Assalamualaikum & hai hai korang!! :D


Hari tu dah promote tudung bawal pelangi kat SINI kan?
Hari ni nak promote SHAWL PELANGI pulak.. Hehehe..
Banyak warna cantik2 tau?
Details macam kat bawah ni..

Material : Jojet
Ukuran : 1m x 0.5m
Harga : RM 20 sehelai 
(Termasuk postage ke Semenanjung. Sabah & Sarawak tambah RM 5)





















Oh ye, shawl ni antara hadiah untuk GA aku tu..
So, siapa yang bertuah boleh la dapat shawl ni secara free!!
Korang yang belum join GA tu sila join sekarang eh? 
Klik sini untuk join ------> JOIN GA


Kalau ada yang berminat boleh la terus hubungi Gojess Boutique sama ada melalui 
PM (private message ye, bukan perdana menteri) kat facebook, 
Whatsapp @ SMS kat 010-2832757..
Boleh runding kalau beli banyak.. hihihi.. ^___^


34 comments:

  1. Replies
    1. colorful macam aiskrim paddle pop kan? hehe

      Delete
  2. Banyak sangat jenis shawls sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, macam2 fesyen dah sekarang ni.. hihi

      Delete
  3. comel shawl ni anne.. tak dapat nak beli baru sebab tudung sdia ada banyak, nanti mak akak bising pula.. hehe.. menabung digi, churp2, digi untuk anne.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sama la kak, ni nasib baik anne tinggal jauh dari family.. kalau tak memang dah kena leter dah ni.. hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. a'ah.. senang nak padankan dengan banyak kaler..

      Delete
  5. Replies
    1. best kalerpul ni, macam2 kaler boleh match.. hehe

      Delete
  6. Replies
    1. comel kan dear, warna warni macam aiskrim paddle pop.. hehe

      Delete
  7. Antiknye2 shawl :D warna dia lawa sgt . Rambang mata tgk .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, warna yang kalerpul tu yang buat kita rambang mata.. hehe

      Delete
  8. suka tengok warna shawl tu ^^ tapi saya tak reti nak lilit2 ni. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan kaler dia? kalerpul gitu. hehe..
      memang agak leceh jugak nak lilit2 tu tp bila dah biasa, kacang je tu.. hihi

      Delete
  9. cantikla anne..tpi lya jarang sekali guna shawl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la, anne pun time nak g outing je baru pakai..
      kalau gi kuliah anne pakai bawal je.. hehe..

      Delete
  10. Replies
    1. anne la yg jual ni kak, part time.. hehehe..

      Delete
  11. salam. macam cantik ja..tapi sy tak reti pakai shawl la dear hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. kaler tu yg cantik2.. hehe.. takpe, nnt try la kot2 sesuai.. hehe

      Delete
  12. cantiknya akak :)
    kak anne wide shawl ada tk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ke yg cantik? haha.. thanks dear..
      ada, nak tak? akak mmg tgh open pre order skrg ni.. :D

      Delete
  13. kak anneeeeee material jojet tu cmane eh? hihihi qila nak tryyyyyy hihihi <333333
    baru try pakai shawl ni ekeke~
    By the way kak ada jual plain wide shawl tak hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojet ni kasar ckit dr chiffon yg lemah lembut tu.. hehe..
      plain wide shawl ada tp skrg tgh pre order.. kalau nak nanti contact akak eh? hihi..

      Delete
  14. cantik...org kata kalau pakai bawal nampak muda...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke? patut la anne nampak muda.. kekeke~

      Delete
  15. sy ke cantik? thanks.. haha.. gurau je eh? cantik kombinasi kaler shawl ni kan? hihi

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain