Tudung bawal pelangi cantik2

Assalamualaikum & salam sejahtera uolls~


Ada peminat tudung bawal tak kat sini?
Tak nak tambah ke koleksi tudung bawal korang?
Sini aku nak share ngan korang, mana nak beli tudung bawal pelangi ni..
Kaler dia memang cantik2 & tersangat la menggoda jiwa dan raga ku
sebagai pemakai tudung bawal.. Hehehe..
Tudung bawal ni bidang 45 saja yang ada ye?


Kalau pun korang tak minat kan..
Mohon share ngan kawan2 sekuliah, sepejabat, sepermainan, seblogger, eh?
Pun boleh kannn?? Hehehe..


Tapi kan, stok bawal pelangi ni laju je habis..
Kena beli cepat2, kalau lambat terpaksa tunggu restock la plak..
Harga tudung bawal pelangi ni RM 20 je..
Tapi tak termasuk postage laa..
Kalau korang kat Semenanjung, just tambah RM 5..
Kalau duduk Sabah/Sarawak pulak tambah RM 9..
Kalau tak nak rugi kat postage, apa kata korang beli banyak2?
Hehehe..
Jom tengok gambar2 tudung bawal pelangi yang ada.. :)















Berminat??
Jom terjah Gojess Boutique sekarang!!
Kalau malas nak terjah, boleh sms/whatsapp ur order ke 010-2832757..



16 comments:

  1. so lovely.. <3

    baru je pas borong, tapi tak colourful macam ni sangat.. (=

    ReplyDelete
  2. ermm..saya tak minat sangt bawal mcm ne yunk..sy suka guna yang ada manik, sebab berat siket..kalau ne, rasa ringan semacam jer..senang kena tiup angin..hehehe;P

    ReplyDelete
  3. insyaAllah kalau ada masa nanti usha-usha dulu :)

    ReplyDelete
  4. sekarang senang nk shopping..dunia dihujung jari..hehe..cantik tudung bawal..

    ReplyDelete
  5. Mueheheheehehe :D Kak anne!!
    Cantik :DDDDD
    Huhuhuhu piwitt jgn lupa upload lah ye *winkwink
    nak tengok model si anne nurain tu hihihiks

    ReplyDelete
  6. semua cantik2 la..kita peminat tudung bawal :)

    ReplyDelete
  7. wow cantik sgt! tapi rara dekat ngan jalan tar.selalu beli kat jalan tar je.hehe

    ReplyDelete
  8. cantik ni, tudung ni, boleh pakai dengan macam-macam baju

    ReplyDelete
  9. kenit peminat bawal ni, lebih2 lagi kalau kalerful gini hehe.

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain