Bloglist untuk 2014

Assalamualaikum WBT & selamat tahun baru semuaa.. hihi


Dah lama tak update, last aku update blog tahun 2013 iaitu tahun lepas..
Sekarang dah 2014.. Pergghhh.. Macam lama gila tahun lepas aku tu kan? Hehehe..
BTW, happy new year uollss!!


So, ini la bloglist aku untuk permulaan tahun 2014 ni..



Ramai jugak yang join tapi ada jugak yang tak ikut syarat dengan betul..
Dah nama pun exchange bloglist kan?
So, fahami la maksud EXCHANGE tersebut dengan sebaik2nya ye?
Hehehe..


Thanks pada yang sudi exchange bloglist ngan aku..
Nanti rajin2 la BW, boleh jugak eratkan silaturahim antara blogger kan?
Di samping dapat berkongsi maklumat dan cerita yang best2.. Hehehe..


Pada sesiapa yang nak exchange bloglist tu, masih boleh lagi ya??
Jangan malu, jangan segan..
The more, the merrier bilang omputih..
Kehkehkeh..



20 comments:

  1. Yeay..ada nma sya..terharu kjap..hehe tq ain ^_^..klik2 tuk ain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome sya.. hihi.. thanks jgk klik2.. kejap lagi anne terjah.. hehehe

      Delete
  2. mama sungguh gumbira mama tersenarai... hoyehh! hoyeh!!

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  3. ok3x..u tetap dlm bloglist I...hehehe..salam tahun baru yunk...

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi masukkan blog akak dalam bloglist blog ini.. akak pun masukkan dalam bloglist wanita.. selamat tahun baru 2014.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih diterima kak aiza.. hehe..
      selamat tahun baru jugak.. :D

      Delete
  5. Slmt thn baru anne,,blog anne masih dlm llist akak..hewhew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. weee thanks kak atien! nanti anne masukkan dlm bloglist anne jgk eh? :D

      Delete
  6. Uish terharu qila first hehehehe
    Yayyy alhamdulillah <3
    Huhuhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. qila kan paling rajin datang blog akak.. hihi..

      Delete
  7. Waaahh.. My blog pun ade... Thanks babe!!

    ReplyDelete
  8. ada jugak!thanks kak anne!semoga ikatan persahabatan yg dijalankan berkekalan... :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tersenarai juga.. T kasih Anne..
    ini tabung kawen sini.. :D

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain