Lamanya tak update blog..

Assalamualaikum & morning all~


Lamanya tak update blog..
Rindu plak nak pot pet pot pet dalam blog..
Last update bulan Oktober, tu pun pasal CPUV ja.. Hehehe..
Lama giler, abis ja Latihan Mengajar, balik kampung then blog pun terabai..
Segala komen kat blog pun tak terbalas..
Maaf yer kawan2 semua.. Hihi..


Banyak dah tertinggal update dari blog2 kekawan yang lain..
Lepas ni nak blogwalking mana yang sempat..
Entah ada ke tak yang masih ingat aku..
Hehehe..


Sikit perkembangan pasal diri aku..
Kalau nak tau la.. Kekeke~


Sekarang aku dah ada kat Tg Malim..
Semester ni dah jadi final year student..
Super senior katekoo~
Hahaha..


Okayyy, tu ja nak update hari ni..
Dah lama tak update blog tetiba tak tau nak taip apa dah..



21 comments:

  1. Replies
    1. kann?? kesian blog terabai, update kwn2 blogger pun tak tau.. hihi

      Delete
  2. ingat je wahai cikgu Anne! :)

    gambarrr latest puhlissss...windddduuuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. maluuu nk selpi..
      tunggu next entry laa.. hihi..
      winduuu sally jugakk.. ^___^

      Delete
  3. Mestilah nak tau perkembangan Kak Anne kita nie =) Hehe Gudluckkk okeyyy. A'ah, betul kata Kak Sally tuu, nak gambar latesttttttttttttttttttttt. Hikhikhik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u dear.. muah ciked.. hihi..
      next entry nnti baru post gambar latest.. mihmihmih

      Delete
  4. SALAM DAN HI , JEMPUT UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' MENANGI HADIAH LUMAYAN SEBUAH IPHONE 5S ORIGINAL DAN HADIAH-HADIAH LAIN. ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. a'ah, dah sem terakhir tapi akan super duper busy dengan projek akhir tahun.. uwaaaa.. T__T

      Delete
  6. Anne..lamanya anne menyepi..ingatkan sya ja yg bertapa lama.hehe..rindu anne ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? nak enjoy cuti sem puas2 sbb sbelum ni asal cuti sem ja mesti ada halangan nak balik.. hehe..
      windu sya jgk.. hihi

      Delete
  7. woi
    saya ingat awak lagi
    and taklawak ye menyepi hiatus cemtu je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ambuiii kasaq nyaa awak.. hehe.. ok2, lpas ni nak menyepi akak inform dulu.. kehkehkeh.. :p

      Delete
  8. sama laa kita anne, terabai blog T_T
    sobs

    takde sape dah nak baca blog iolss ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nanti iollss pegi baca naa?? hihihi..

      Delete
  9. Replies
    1. tu la mama, anne slalu update kat ig atau fb ja.. hehehe..

      Delete
  10. terabai blog takpe... jangan terabai diri sendiri. Utamakan yang lebih utama.

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain