Perkembangan diri yang tak kembang-kembang

Assalamualaikum & hai semuaaaa!!!


Lepas entry minggu lepas, rupanya ada gak yang windu kitew..
Terharu angat.. Hehehe..
Pastu ada yang request gambar latest plak tu..
Aihh malu cheq tapi nak jugak la post selpie sekeping..
Hahahaha..


I know this is not the best selfie ever..
Aku tak pandai selpi..
Thats why I need a selfie consultant..
Ahahahaha..


Sekarang ni dah minggu kedua kuliah..
Means ada 12 minggu lagi sebelum aku bergelar ex-student UPSI..
Haishh.. Sedih plak tetiba..
Tak sedar, dah nak 4 tahun aku kat UPSI..


Untuk semester terakhir ni, jadual aku sangat lah cantikkk..
Aku ada kelas hari Isnin ngan Selasa jaa..
Hari Rabu - Ahad, cuti tapi cuti yang tak macam cuti pun.hahaha..
Sebab kena siapkan final year project ngan uruskan bisnes..


Nanti aku up entri lain cerita pasal bisnes aku plak..
Aku jual produk dari V-Sireh..
Ada V-Sireh Jus Premium Wanita, OLIcandy & VS Lip Glow..
Nak tau lebih lanjut, tunggu next entry ye?
Hehehe..

6 comments:

  1. dahh nak habisss dah tuu belajar. chaiyok chaiyok ^^

    ReplyDelete
  2. all the best anne,pasni mesti rindu tanjung malim kan..huhu

    ReplyDelete
  3. wah syoknya xde kls n da nk abis.. aja2! fighting!!

    ReplyDelete
  4. dah nak habis belajar... maknanya pasni boleh mendidik anak bangsa pulak.

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain