Blogwalking paling mudah dengan Mr. Linky


Assalamualaikum W.B.T.. :)

Jangan lupa jawab salam ye?
Hihihi..




Mesti dah ramai yang kenal Mr. Linky ni kan??
Dulu dah pernah guna tapi ter'remove' masa ubah2 template blog..
Pastu terlupa pulak nak letak balik..
Hehehe..

So, kepada sesiapa yang singgah blog ni sudi2 la tinggalkan link blog korang..
Senang sikit aku nak blogwalking, blogngengsot dan yang sewaktu dengannya..
Hehehe..

Oh ye, lupa nak gtau..
Mr. Linky ni ada kat bawah blog ni eh?
Rajin2 la scroll sampai ujung blog..
Kehkehkeh..


*UPDATE - Mr. Linky dah ada kat atas pulak da.. hihihi


18 comments:

  1. Done letak link.. menabung sekali kt tabung kawen tu.. salam isnin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay u're the first!
      hehe..
      salam isnin jgk.. thanks eh :)

      Delete
  2. Tak jumpa Mr. Linky akak tu... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade kat bawah skali..
      lupa plak nak gtau.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. tak nak tak pe..
      nnt anne culik yong hwa bawak lari jauh2.. haha.. :P

      Delete
  4. done !_! rajin2 lah dtg menjengok akak hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak!
      insya Allah, nanti anne singgah hari2.. :D

      Delete
  5. Replies
    1. a'ah, just click je pastu boleh la BW dengan lancarnya.. hehe..

      Delete
  6. fae follower baru here :) dah letak link #24

    ReplyDelete
  7. mr. Linky memberi kemudahan dalam bertukar link

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. senang sikit nak blogwalking.. hihi

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain