Download Drama Korea

Assalamualaikum WBT..


Hai.. Hai semuaaa!!!!
Currently me is busy with Firman the robot..
Esok pertandingan dah.. Hari ni busy buat coding untuk gerakkan Firman..
Hehehe.. Tapi sempat pulak update blog kan?? Mihmihmih..


Okei, ni sebab ada cik anon tadi tanya pasal link nak download drama Korea ni..
Boleh rujuk entry yang ni, Tutorial download drama Korea..
FYI, website yang dulu tu dah takde link untuk download..
Website tu dah banyak kali kena delete..
Tapi oleh kerana kegigihan si tukang upload drama tu, dia buat lagi website baru..


So, here's the step on how to cari website tempat download tu.. 


1. Boleh klik kat SINI kalau nak pegi website tu..
Kalau tak dapat, boleh taip www.shunx.pw secara manual, k?


Kalau one day nanti korang tak jumpa website ni, korang try cara ni..
1. Ada akaun Twitter tak??
2. Kalau ada, sila follow Twitter Shun Hyung kat SINI..
3. Tak pun, cari Shun Hyung ni kat FB page dia kat  SINI..


Anything you can ask him there.. 
Nak tanya aku pun boleh..
^___^




Next drama review..........




Owhhh melting~~

22 comments:

  1. Lee Dong-wook... nnt kalau nak downlaod akak leh try link nie...

    ReplyDelete
  2. heee..mujurla tak minat ceta korea..kalo tak duk mendownload je keja =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa, knpa x minat? kalau tak boleh geng.. hehehe

      Delete
  3. woah~kak anne buat robot???! cayalahhh XD
    nini layan kat tv je drama korea ni,one or kbs,hehe. nak download,internet tak power sangat,hahaha.
    Oemmgeee,Lee Dong Wook,hensemnya!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. robot biasa2 je dik..
      akak terpaksa download sebab umah xdak tv. hehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. pompuan tu pun dr cerita my girl jugak.. hihi

      Delete
  5. tutorial download movie ada tak? hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. okei mama.. banyak drama korea dalam tu.. hehe

      Delete
  7. hi anne, drama apa tu?
    terpaku mata tengok lee dong wook. all time boipreng tu. hehee
    btw, goodluck untuk pertandingan ! hazy dulu2 pernah masuk pertandingan robotik. kemain susah nak control robot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama baru.. hehe.. nanti anne bt review..
      eh tu boipreng anne la, jgn ambik.. hahaha..
      thanks dear, memang susah.. rasa nak give up je buat robot tu gerak.. hehe

      Delete
  8. niesa xbrapa minat kdrama wpn kdg2 terpengaruh dgn adik2 niesa..heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tu.. nanti terpengaruh terus.. hehe

      Delete
    2. kak anne ada x installer utk dwload movie?hehe..link utk dwload idm cracked ke..ehehe

      Delete
  9. thanks share dear..selama ni pun tak tahu mana nak dowload, tapi perlu quota banyak baru dapat ne..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r wlcme dear.. :)
      susah ckit kalau pakai quota2 ni kn? hehe..

      Delete
  10. Kenapa handsome sgt? Walaupun Nad tak kenal, tapi handsome hahaha

    ReplyDelete
  11. korea lagi.. bagi yg bukan peminat korea macam saya ni, boleh baca je la.. hehehe

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain