Ohh latihan mengajar...

Assalamualaikum...


Ekceli taktau nak update apa pun..
Tapi aku nak jugak update something kat blog aku ni..
Ye la, aku kan selalu busy sekarang ni.. Nanti blog ni terasa kurang kasih sayang pulak..
Eh, blog pun ada perasaan tau?? Tak caya?? Caya je laa~ Hehehe..


Sekarang ni kitorang dah dalam minggu ke-14 a.k.a minggu terakhir kuliah..
Minggu depan study week seminggu, then final exam..
Lepas final exam, baaaaalikkkk kampungggg!!!!!!
Tapi tak boleh nak happy2 sangat..
Orang lain cuti 3 bulan, kitorang cuti sebulan je..
Wuwuwuwu.. T____T


Kenapa sebulan je??
Sebab aku dan kawan2 yang sama batch ngan aku akan mula praktikum bulan Julai ni..
Tak tau praktikum tu apa?? Okeii, aku bagi bahasa mudah....


~ LATIHAN MENGAJAR ~


Student yang ambil bidang pendidikan wajib pegi latihan mengajar (LM) ni..
Kitorang start awal bulan 7 sampai la bulan 11..
Nervous tau tak??
Boleh ke aku mengajar ni??
Dapat ke tak nak sesuaikan diri dengan persekitaran sekolah tu??
Sekolah tu ok ke tak??
Dan macam2 soalan lagi...
Aishhhh...


Dag.. Dig.. Dug.. Di dalam dada~~
Jantung berdebar, hati berbunga.. Amboiii~~


Ewahh.. Nebes2 boleh lagi nyanyi lagu dangdut kan?? Hahaha..
Okei, nak sambung buat esaimen..
Padahal ngantuk macam nak tido je ni..
Hahahaha..

Mood kacau bilau..
Meh nak tepek gambo selpish waddepish sebijik..


Salam... ^___^


31 comments:

  1. follower pun rasa kurang kasih sayang bila cikgu tak update blog..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo~ habis la follower kalau anne balik kampung nanti.. hahaha..

      Delete
  2. selamat menjalani latihan mengajar anne.. dulu pernah jadi gstt.. best sangat mengajar..especially dengan student... tapi akak ajar budak sekolah rendah.. dorang semua cute dan perangai pun 1001 yg mencuit perasaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak azean.. :)
      budak sekolah rendah ok sikit nak ajar kan? kitorang kena ajar sekolah menengah.. cabaran sungguh! hehehe..

      Delete
  3. wahhh kak anne...eh,cikgu anne la lepas ni kan..selamat mengajar kak anne!heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. cam tak caya je nak kena panggil cikgu nanti kat skolah..
      hehe.. thanks dear.. :)

      Delete
  4. EEEIIIII~NERVOUSNYA!! alamak,nini pulak yang over kan? hehe..good luck kak anne,wishing u all the best,mengajar elok elok,heee :D

    ReplyDelete
  5. Selamat berpraktikum ye Anne. Dapat sekolah mana ? Dah tau ke belum ? All the best. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nad..
      dapat kat kedah.. nanti anne buat entry.. hehe..

      Delete
  6. ececehhh selpish wadefish hahahaaha.
    best of luck in everything lah kak anne <333

    ReplyDelete
  7. Sbuknya cikgu ain skrg.hehe..snggh mlm ke sini ain ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, sibuk nak final exam, sibuk nak pegi praktikum & sibuk buat final year project jugak..
      uwaaaaaaa~

      Delete
  8. Good luck anne dalam exam nanti..study smart kay.. :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. best la akak, anak murid sikit je.. hehehe..

      Delete
  10. Bittaufiq wannajah.. untuk final dan juga latihan mengajar..
    best la lepas ni kena panggil cikgu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ibnu Ramli..
      best tapi dalam rasa best tu nebes jugak.. hehehe..

      Delete
  11. semoga semua nya berjalan dengan lancar ye ain :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain