Alkisah follower dan bawal pelangi

Assalamualaikum WBT...


Hai semuaa!!!
Takde nak cerita apa pun sebenarnya..
Cuma terkezut jap.. 
Kenapa terkezzuuut??
Eh, bukan terkentut ye?
Hahahaha...


Hari tu follower dah 1000, tetiba tengok tadi, aik da jadi 999 balik?
Haaa sapa yang unfollow tu eh??
Cakap cepat, nak cari ni.. Hehehe..
Takde la, gurau je eh..
Tak kisah pun.. Hehehe..


Sebenarnya nak cerita pasal keyword..
Tadi tengok keyword yang hits kat nuffnang..
Ramai yang cari tudung bawal pelangi..
Tudung tu memang pemes tau?
Cepat sangat habis..
Ngan aku tinggal 3 kaler ni je..




So, sapa2 yang tengah cari tudung bawal pelangi tu..
Ni je kaler yang available tau??
Nak tunggu restock tak sure lagi bila.. Hehehe..
Berminat boleh sms/whatsapp nombor yang tertera kat gambar tu.. hihihi..


Okei, nak layan Running Man jap.. 
Sekian, wassalam.. ^__^



32 comments:

  1. wah wah wahhh piwittt hihihi <333333
    cantik lah model pakai bawal pelangi tu hiks.
    Siapa eh. Kim salam sikit hiks.

    Hihihi. errr perlu kah unfollow haih.
    Ada lagi yg rajin unfollow dlm dunia blog ni ekeke.
    Qila nak follow pun malaih, unfollow mmg takkan ahahahah <33

    ReplyDelete
  2. cntik dear...tp tak minat plak kalau bawal mcm ne..heee

    ReplyDelete
  3. comey nya tudung kat bwah tu. hehe.

    ReplyDelete
  4. hye anne..pernah gak terjadi pada blog kak ana...biarkan jelah...keep blogging dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak.. tak kisah pun sbenarnya.. hihi

      Delete
  5. ehhh..anne jual tudung ea? hehe..comey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, try2 je bisnes ni.. lama2 best plak rasa.. hihi

      Delete
  6. hihihi.. pedulikan lah.. hilang satu berganti 2 .. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, banyak lg yg bole jadi gantinya.. kihkihkih

      Delete
  7. Wah..cikgu buat bisnes ni..hehe..cecntik cikgu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ni persediaan kalau tak dapat jadi cikgu nnt.. hehe.. trma kasih sya.. :)

      Delete
  8. Alaaa.. nape gitau lambat.. huk2.. hari tu memang cari tudung ni tauu.. kui3.. tapi tak taip bawal pelangi.. taip 3 tone.. mungkin sebab tu tak jumpa kot kat sini.. he2.. tinggal kaler tu jea ke? hu3.. kaler lain xde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde, kaler lain dah habis.. supplier pn tak restock lagi.. hehehe

      Delete
  9. teman klik iklan Love test bawah ni.. heeee..

    yunk.. nak tanya.. camne nak buat pingbusuk, pingje, guablog punya kotak mcm bawah tu? suka la.. kemasss.. ada tutorial tak? heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u! hihihi..
      ni just add widget je kat footer.. xpe, ada masa nnt anne buat tutorial ek? :)

      Delete
  10. alamak! kantoi pulak dah unfollow...hahaha...nak free taraa boleh ka? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa... sampai hati sally unfollow kite.. nak majok aa 3 hr 2 mlm.. haha.. free tutorial bole la.. haha

      Delete
  11. Replies
    1. tu la, alhamdulillah.. laju je habis mcm goreng pisang panas.. hehe

      Delete
  12. Replies
    1. 'ter' ek? xpe, sila follow balik.. hahaha.. comel la header blog the kreatif ketayap! hihi..

      Delete
  13. siaapppaaa la tu kan..hahaha..kak anne niesa tag http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2014/05/liebster-award-by-pha-is.html tau!tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann? sapa la tuu.. haha..
      orite dear, nnt akak jawab eh? thanks tag! hehe.. :)

      Delete
  14. salam. BP 3 tu cantik..sy suka hehhehe
    btw menabung olay dan whisper kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. cantik kan? gabungan kaler biru ngan pink.. hihi..
      berminat ke yunk? :)

      Delete
  15. memang selalu jd cm tu... takde yg hilang pun.. jgn risau.. cantiknya tudung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kadang2 kita tak perasan tapi bila kebetulan kat nilai yang 1000, kurang 1 je pun kita leh perasan.. hehe.. thanks kak fiza.. :)

      Delete
  16. akak dah lama xpakai tdung bawal anne .. :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain