CPUV : OLAY AQ Lighthouse

Assalamualaikum & selamat hari Ahad..


Hai semuaaaaa!!!
Selamat berhujung minggu.. 
Bagi student, selamat berhempas pulas dengan assignment yang nak kena submit..
Especially aku la tu.. Tak sedar diri langsung..
Hahaha..


Oh ya, hari ni en. Nuffnang bagi surprise CPUV lagi..
Kali ni aku dapat CPUV dari Olay la pulak..
Terharu sangat.. Thank u en. Nuffnang..



Olay Aquaction ni khas untuk moisturize tau?
So, pada sapa2 yang ada masalah kulit kering tu boleh la try Olay Aquaction ni untuk kelembapan kulit yang berpanjangan especially mereka2 yang sepanjang hari duk dalam aircond ngan yang terdedah dengan pencemaran udara dan jugak cahaya matahari yang membahayakan..


Harap2 cpuv ni duk lamaaaa la kat blog aku..
mihmihmih...
Sekiannnn... ^__^


29 comments:

  1. Replies
    1. weeee!! tahniah jugak untuk kak lieya! hihi

      Delete
  2. wah..tahniah dear....masyukk lagi..nak click tapi takde kluar pun olay..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih dear.. nanti len kali singgah la lagi, kot2 iklan tu dah muncul.. hehehe

      Delete
  3. Tahniah. Masyuukkkkk. Rezeki bertambah2.

    ReplyDelete
  4. Sampai hati Nuffnang...langsung xde ingat kita...tp xpela..kita klik je Anne punya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo.. jangan majok.. p mesej nuffnang cepat2.. hihi..

      Delete
  5. Replies
    1. amiin.. terima kasih ika.. :D
      semoga ika pun murah rezeki jugak.. ^__^

      Delete
  6. Alhamdulillah rezeki... Tahniah Anne. Smoga terus sukses..
    3x whisper sini.. :D

    ReplyDelete
  7. tahniah dear..ada juga kan ditunggu2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u lya..
      a'ah, sambil2 berblog ada jugak kemasukan.. hehehe..

      Delete
  8. tahniah.. kak Fiza datang isi tabung fear factor pula nie.. >_<

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain