CPUV : Oreo Better Together

Assalamualaikum WBT..


Alhamdulillah syukur sangat..
Hari ni buka2 je Nuffnang, tengok kat bahagian Earning tetiba ada CPUV baru lagi..
Kali ni dapat CPUV dari Oreo pulak..



Dah pernah klik iklan ni??
Comel je perbualan antara dua beradik ni kan?


Kempen ni dinamakan Oreo Better Together dengan slogan...

"Disconnect to reconnect with your family"

Nak join kempen ni boleh klik SINI untuk maklumat lanjut! :)


Semua pun tahu kan sekarang ni dah zaman gadget2 segala bagai..
Tapi yang tak bestnya, time makan, lepak, tengok tv pun nak jugak pi belek2 gadget tu..
Selalu sangat nampak time pegi makan ngan Min..
Duduk semeja tapi masing2 dengan smartphone diorang..
Apalagi, online letteww.. Mihmihmih..


Nasib baik Min tak pakai smartphone & phone aku pun takde subscribe internet..
Hehehe.. Lagipun kitorang kalau gi lepak memang tak minat nak sentuh2 phone ni melainkan nak tengok jam sebab aku takde jam tangan.. Hehehe..
Masa bersama orang tersayang haruslah digunakan dengan sebaiknya..
Its bonding time, so put away your gadgets..


Suddenly, I miss my family sooooo much!!
Harap dapat balik cuti semester ni nanti..
Huhuhu..


Thanks again Nuffnang & Oreo!!


26 comments:

  1. Replies
    1. thanks kak uni.. semoga kak uni dimurahkan rezeki jgk, dpt cpuv byk2.. hehe

      Delete
  2. a ah kan,zaman teknologi ni. susah nak luangkan masa berkualiti ngan family or kawan2 sebab masing2 sibuk dngn phone masing-masing..tapi nini tak macam tu ler,kihkih XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh bagus2..
      jangan jadi mcm tu tau? hehe..

      Delete
  3. betul, sometimes menyampah duk tengok org online kuat sangat.
    diri sendiri pun sama hahahaa.
    kak anne!!!
    qila click nestum je eh.
    oreo sedap sangat hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kurangkan tau? nak makan, makan je. jangan duk online manjang.. hehe..

      Delete
  4. Asyik dapat je kak Anne? Hehehe tahniah! Dah pernah click iklan tu, hehe kita la tu yang phone takleh nak lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, rezeki.. akak pun tak sangka.. hehe..
      haa, kena kurang kan ni.. hehe

      Delete
  5. Haha terasa jap.. tu lah, susah nak berkomunikasi sekarang ni kalau berdepan, masing2 dengan gadget masing2..

    By the way, kalau free nanti jawablah tag ni kalau sudi..
    http://thekreatifketayap.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award_17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. realiti masa kini.. kekadang lucu jugak tengok sebab tak kira umur.. yang dah berusia pun ada jgk yang macam tu.. hehehe..

      insya Allah.. :)

      Delete
  6. tahniah.. rezeki buat anne.. hehe. keep it up :) happy blogging

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sebungkus tak mampu, anne bagi sekeping nak? tanpa inti.. hahaha.. :D

      Delete
  8. Replies
    1. niesa pun banyak jugak kan.. hihi..
      thanks dear! :D

      Delete
  9. tahniah.. smoga lebih murah rezeki lagi.. amiin.

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain