CPUV : Whisper Mesh & Cotton

Assalamualaikum WBT..


Ni namanya entry terkojut (terkejut).. Hahaha.. 
Tau tak aku hari2 cek nuffnang aku kalau2 ada dapat CPUV..
Setiap kali cek, tiap kali tu la aku akan kecewa, patah hati, pegi sudut2 bilik & kuis2 lantai sebab takdak pun CPUV yang sudi singgah kat blog pink aku ni.. hukhukhuk..


TAPI...
Ya, ada tapi ya saudara saudari cikeboom cikeboom.. Haha..
Aku cek tadi tetiba ada pulak sangkut 1 CPUV..
A'ah, SATU je.. Tapi syukur la kan? Hehehe..
Aku dapat CPUV dari Whisper Mesh & Cotton..
Ni ha contoh kat bawah ni..




"Find out how you can attend YOGA CLASS with your favorite blogger!"

Haa sapa yang nak jaga body dengan yoga tu boleh la try..
Kot2 dapat beryoga dengan blogger2 pemes kesukaan korang..
Contest ni senang macam makan kacang je..
Nak tau lebih lanjut boleh klik kat ikon yang ada muka blogger Yuyu Zulaikha tu ha..
Tu pun kalau korang ada nampak la iklan Whisper ni kat blog aku..
Hehehe...


Thanks Nuffnang & thanks jugak buat korang2 yang rajin singgah & isi tabung kat blog ni..
Aku rasa terharu biru sangat.. 
Sambil kesat ayaq mata ngan ayaq idung..
Hahaha..


42 comments:

  1. tahniah anne..lya pun ada dpt..nah sekali lya klik keluar iklan nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lya.. nnt pasni anne rajin2 pgi klik2 iklan lya pulak.. hihi

      Delete
  2. Yeaahh ! Kita ada nampak. Kebetulan sangat. So , kita dah klik dah. :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. rezeki Anne.. tahniah. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki... sukaletew...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah.. suka sgt2! hehee... :)

      Delete
  5. Replies
    1. xpe, nanti dapat la tu.. rajin2 contact nuffnang.. hihiks~
      thanks dear.. :D

      Delete
  6. same2 dapat iklan ni.. en.nuff sangat baik lah..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann? sayang en.nuff sgt2.. len kali bagi la banyak lagi.. hehehe.. :)

      Delete
  7. Tahniah ain..sekali iklan x mau kuaq la..hehe..nanti klu kuaq..sya isi tabung ain eh.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sya.. dia suka men hide n seek tu.. hehe..

      Delete
  8. tahniah.. saya pun dapat jugak cpuv ni. tapi nk klik, x nmpak plak iklan whisper ni. nampak darlie dan inti je.. menabung yg tu dulu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trma kasih pha is! :)
      xpa, nnt jap lagi ada la tu.. hehe

      Delete
  9. tahniah dear, akak klik satu whisper! :)

    ReplyDelete
  10. tuuu diaaa...feefeeling sungguh! hahaha..congrats :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. terharu sangat dengan en. nuffnang ni.. kekeke..
      thank u sally syg! hihi..

      Delete
  11. kenapa Nad takdapat pun yg ni? Sedih ah camni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa p cepat2 hantar tiket kat en. nuffnang.. hehehe..

      Delete
  12. wahh..congratulation...Alhamdulillah bertambah rezeki nampaknya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azlan.. hihi..
      Alhamdulillah.. :)

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain