Wordless Wednesday ~31~ : Show Off

Assalamualaikum...




Peringatan untuk kita semua.. :)



19 comments:

  1. Yup yup thank u kak anne ;) <3
    Haritu umi pun ada cakap. Jangan lah upload cookies lidah kucing tu. Kesian tau dekat org terliur.
    Kalau jiran terbau pun sepatutnya kena kasi walaupun sikit.
    Apatah lagi tengok gambar pergh pergh.
    Hehe.
    <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome my dear..
      ni peringatan utk akak jugak.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. insaf jap.. terkena batang hidung sendiri.. hehe..

      Delete
  3. ika dah laa selalu share gambar makanan kat insta T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kdg2 kita share sbb niat saja2 tp kita tak tahu apa perasaan orang lain yg tengok apa yg kita share tu kn? hehe..

      Delete
  4. Betul tu.. setuju. Mungkin ada yg bersedih.. mungkin ada yg terluka dari perkongsian kita kan.. thanks sharing Anne.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome bro..
      tu la, masa mula2 baca ni pun terus terasa sangat.. hihi..

      Delete
  5. stujuu. tp kdg2 terpost jugak gmbr2 kbahagian ni ngee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu la pasal, kdg2 kita ni alpa..
      biasa la manusia kan.. hihi..

      Delete
  6. salam kenal...

    sye suka ayat di atas. betul tu.

    "jom visit & follow blog saye di http://mommysuci.blogspot.com"

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak mommy suci..
      thanks, insya Allah anne terjah, k? :)

      Delete
  7. indeed!
    kekadang jeles tgk org lain hidupp perfect sgt.
    kita kena pikir perasaan orang jgk kan. not being selfish ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dear..
      tak boleh nak show off sgt, smua tu sementara je.. hehe..

      Delete
  8. Hmmm.. Tp Vee tak pernah pulak rasa semua ni. Bila tgk happy couples tu, Vee pun sama happy. Actually bagi Vee, to post things like this is an inspiration. Cthnya masa break haritu Vee tgk gambar kawan Vee baru kawin, instead of getting sad Vee rasa inspired because it reminds me that there's so many things to be discovered later on and sooner or later, I will get my own happiness. Ini pendapat Vee la. But masih ada limit, bkn sampai tahap menjadi riak gitu..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain