Wordless Wednesday ~30~ : Sense of Humor

Assalamualaikum..



:)



23 comments:

  1. setuju... suka sangat lelaki yg pandai buat lawak.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. sama la.. boleh jadi penghibur hati d kala sedih.. hehehe

      Delete
  2. ihihiiks.
    True true true :p ececehh. Siapa lah yg ada sense of humor tu kan hihihi

    ReplyDelete
  3. hepp hepp pasal pa macam betul ja haha
    stuju sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... sapa kah jejaka yang handsome ituu?? hehe..

      Delete
  4. betull wanita suka kalau si lelaki tu pandai humor..relaks je no tension

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. kadang2 dari marah pun boleh gelak pulak bila lelaki tu bt lawak.. hehehe

      Delete
  5. ada pulak yg harap kan handsome tapi batu.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, susa jgk kalau handsome tapi batu ni.. hehehe..

      Delete
  6. erk.. so, nk kena jadi pelawk la kalau macam ni.. hehehe
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau pelawak tu kan lawak yg dibuat2.. tak ori.. kekeke~

      Delete
  7. kalau tgk yg komen rasanya semua perempuan akan suka lelaki yg pndai buat lawak..ehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? lepas ni habis la semua lelaki jadi pelawak. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain