Pemenang Anne Nurain's Giveaway

Assalamualaikum & salam sayang uollsss...


Okei, just straight to the point..
Mesti dah ramai yang tak sabar nak tau kan? Hehehe..



Ucapan kreatif, menarik, tertarik, kau memang dabommm..

Shawl pelangi (GojessBoutique)





Top Referral

Hadiah misteri (Kak Lieya Von Jay)





Pilihan atok Random.org

Kerongsang handmade sepasang x 1 pemenang (Asha Lya)




Tudung bawal x 1 pemenang (Syazrah)




Buku x 1 pemenang (Kak Iza - Msredcheesecake)




3 Hair clips x 2 pemenang (Tiey Smilez)







Banner x 1 pemenang (Vidolaa)




Header x 1 pemenang (Vidolaa)



Shiseido Mask x 2 pemenang (Cik Hijau)






Topup RM 10 x 4 pemenang (Miss BooAya ZukiNiesaUna Chenta)


Tuntut hadiah topup dengan Miss Boo

Tuntut hadiah topup ngan Aya Zuki.



Tuntut hadiah topup ngan Niesa



Tuntut hadiah topup ngan Una Chenta.



Reload RM5 x 2 pemenang (Alyani Matshah)









Okei, selesai sudah..
Diharap pemenang peka dengan update ni ye? 
Korang ada masa seminggu dari sekarang untuk tuntut hadiah dari sponsor..
Hubungi sponsor cepat2 ye? Kalau ada sponsor yang tak dapat dihubungi inform aku laju2..
Jangan tak tuntut pulak tau? Rugi nanti.. Hehehe..


Bagi yang tak menang, jangan risau..
Aku akan letak korang semua kat bloglist aku sebagai tanda terima kasih 
sebab sudi join GA aku yang tak seberapa ini.. 
Begitu jugak ngan para sponsor, aku akan buat bloglist khas untuk 
korang sebab sudi bekerjasama dengan aku untuk menjayakan GA ni..
Thanks korang!! Muaahhhh... Hehehe..



23 comments:

  1. muahahahha.. hehe.. alhamdulillahh..
    rezeki..rezeki... a-ri-ga-to!

    ReplyDelete
  2. thank you menang topup :)
    hehe dah tuntut dekat blog sponser ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat buat para pemenang, semoga makin semangat ngeblognya :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah yus dapat buku. terima kasih kak :)
    dan terima kasih sponsor :DD

    ReplyDelete
  5. eh betul ke ni kak anne TT_TT
    *gosok mata 3 kali*
    Serious ke ni aaa terharuuuu hihihi.
    Happy belated birthday ye <3 Hihihhhi can't waitttt. Kak anne, thank u so much ye :D

    Uish tak sabar ni nak pakai shawl bau kedai ni hihihihi <3333333333

    ReplyDelete
  6. uish. Qila dah siap buat post untuk kak anne dah ni muahahahah.
    Thank u so much kak ain qila rasa nak nangis serious TT_TT

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua especially Sally

    ReplyDelete
  8. tahniah pada pemenang.. takde rezeki Fiza nak menang.. huhu

    ReplyDelete
  9. salam. tahniah kepada semua pemanang :)

    ReplyDelete
  10. salam... saya bru cek .. tak sangka plak menang... hehe.. boleh tuntut lagi ke hadiah ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. cuba try test hubungi sponsor hadiah tu ye? kalau tak dapat, inform sy balik.. :)

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain