Kategori Ketinggian

Assalamualaikum WBT.. 


Hai korang!! Selamat hari Isnin.. Hehehe..
Harap takda yang Monday Blues ya? :)
Meh tengok ni, dapat kat pesbuk tadi..




Gurauan semata-mata.. 
Tak ada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang dah meninggal..
Aku dalam kategori COMEL.. Hakhakhaktuihhh..
Tak dapat ohhsemm, comel pun boleh la..
Korang pulakk??


27 comments:

  1. ika category awesome miahahahahah...lawak baca ni tau haishhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh awesome tuuu..
      kesian yang pendek & yang terlebih tinggi.. tak pasal2 jadi hantu galah.. hehe

      Delete
  2. Alamak! Hana dlm kategori tak cukup protein kot???
    Tapi kadang2 sukat kat tmpt lain jd comel la pulak.
    Hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. better amik yang comel la kan?? hehehe..

      Delete
  3. kita tak cukup protein..huhu tapi terlebih lemak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..
      xpe, still comel lagi tu kalau mcm tu.. :D

      Delete
  4. salam. hahahhaha alamak...sy masuk kategori tak cukup protein la hahhaha 148 sahaja :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. biar betul cik itah??
      nampak mcm tinggi ja ni.. hihi.. takpa, asal bkn yang terbantut.. hehehe..

      Delete
  5. Mujur akak bukan kategori galah hahaha :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. haha.. lepas ni makan makanan ada protein byk2.. mnum susu byk2 jgk.. hehe

      Delete
  7. Kita ngam ngam masuk awesome. Hahahahaa. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya tinggi macam nad.. xpe, anne comel.. hahaha

      Delete
  8. lya 160 keatas haha awesome ke...owhhh tidak la kali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne ohsemm time pakai heels ja.. hahaha..

      Delete
  9. anis pon kategori comel tu..hik3.. :) xsempat jd awesome plak.. huhu

    ReplyDelete
  10. ouhh yeahh!!niesa kategori comel gak laaa..tinggi 156cm jee..hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lagi sorang boleh jadi geng akak.. hehe.. akak pun 156 cm jgk.. hihi

      Delete
  11. hehe ninaa 164cm. ehh ehh awesome ke ? kikiki

    ReplyDelete
  12. Tinggi saya 156 cm ++ , so kategori comel lah kan ? Ahaks XD

    ReplyDelete
  13. yeahhh ecah kategorii comell.. suka suka!

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain