Awat comel sangat ni???

Assalamualaikum & hai semuaaaa...


Tajuk tu bukan tujukan kat korang ye?
Jangan nak perasan.. Hahaha..
Sebenarnya ayat kat tajuk tu aku tujukan kat budak kat bawah ni...




Comel kan?? Kan??
Ya Allah, tak sabar sangat nak balik jumpa budak tecik ni..
Nak tau tak? Tiap2 hari adik2 & akak aku akan send gambar budak ni kat wechat..
Kalau tak puas tengok gambar, aku suh diorang send video plak..
Dan tiap2 hari jugak la aku rasa nak fly balik Sabah..
Hehehe..


Maapkan ke'eksaited'an aku ni ye?
Kot2 ada yang menyampah dengan aunty Anne ni kan?


Okei Anne, teruskan menghitung hari habis praktikum..
Teruskan menanda "X" kat kalendar..
Seminggu terakhir mohon packing barang awal2..
Hahaha..



39 comments:

  1. Replies
    1. tu la, dia yg gerak sendiri.. trus adik akak amik gmbar.. hehe..

      Delete
  2. alololo...comel sangat ni...Auntie Anne mohon bertabah...eh...dah macam panggil roti pulak "Auntie Anne"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ye la, macam.... auntie anne's pretzel.. ahahaha..

      Delete
  3. Asalam..cute nyerr..tidoq tue macam dah beshaq ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. tu la, padahal baru 2 minggu.. hehe..

      Delete
  4. Eiii comelnya Anne rasa mcm nak peluk2 cium ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, asal tgk je gambar atau vdeo terus rasa tak sabar nak balik.. hehe..

      Delete
  5. Amboi beso nya seluar dia haha.. comel2 mashaaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la, dah mcm pakai skirt plak.. hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. memang tido je keja dia.. tapi bila dah besar sikit, kita plak yg tak cukup tido layan dia nnti.. hehehe

      Delete
  7. Comel comel, sama comel macam auntie

    ReplyDelete
  8. ha'ah lah nampak comel dak ni walau dlm gambar je.
    patutlah cik anne tak sabar & eksaited nak balik.
    lek luuu cik anne.. sabaq naaa.. sabaq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu aa, bru tgk dalam gambar je.. kalau nampak2 depan2 lagi syok.. hihi..

      Delete
  9. comelnyerr wajah ahli syurga..
    bila dpt bebudak mcm ni..
    suke cium pipi sambil amek bau dia..
    sedap n tenang je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. tu la yg paling anne suka kalau pasal baby.. best je bau.. hehe

      Delete
  10. alololo comelnye...
    ooo tggu lagi 3 minggu dapat lah balik sabah ye,,
    sabau2
    tak lame dah tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah bersabau la ni.. hmpir setiap masa tengok kalendar.. hahaha

      Delete
  11. Anak kakak anne ke.... Nnti baby dah boleh buat bunyi lgi excited nk tgk video dia... Praktikal kat mna

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, anak akak.. hihi.. tu la x sabar nak tunggu dia bsar ckit.. hihi..
      praktikal kat kota sarang semut, alor star.. :)

      Delete
  12. Comeinyer! Bile la nk ade ank sndri ni..huhu *kne kawin cpt2 camni*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sama la, nak jugak rasa ada anak sendiri.. kihkihkih..

      Delete
  13. hehe... dah ada anak nanti camtu la Anne... tiap2 ari rasa nak post gambar anak je... tapi kang ada orang menyampah plak... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.. ada kwn slalu post gambar anak dia pastu tetiba ada plak org lain yg menyampah.. jeles la tu kot.. hihihi

      Delete
  14. Annee.... akak tag Anne kat sini :)

    http://blog-wafee.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u ka wafee, insya Allah anne join nanti.. :)

      Delete
  15. Replies
    1. comel kan? macam auntie nya jugak.. kekeke..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain