Random post

Assalamualaikum & hai semuaaaa....


Nah saya belanja teh ais ikat tepi.. hehehe


Takda apa nak update pon sebenarnya hari ni..
Tapi nak update jugak..
Orang tanak baca pun takpa..
Hehehe..


Hari ni sekolah..
Ingatkan minggu ni dah mula exam akhir tahun..
Rupanya next week baru mula..
Esok PT3 je yang mula..
Aku takda ngajar form 3..
Gud luck pada semua form 3 yang amik PT3 esok ye??


Thanks pada yang dah join segmen aku..
Yang belum join tu, tunggu apa lagi?
Join la cepat.. Hehehe..


Pada yang join tu, jangan lupa buat bloglist..
Pastu sentiasa update bloglist korang..
Senarai peserta pun aku akan sentiasa update..


Okei, dah nak balik ni..
Sambung kat rumah pulak..
Babai...





26 comments:

  1. nampak sedap pulak teh ais tu.
    yup,noticed! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun.. x manis x tawar.. hehehe..

      Delete
  2. ohoiii cikgu! hahahaha...sedap air teh ais! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik la teh ais tu, cikgu belanja.. kehkehkeh..

      Delete
  3. PT3 eh.. taktau pulak dah nak exam.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, tgk kat papan countdown tadi tggl sehari je lagi.. hehehe

      Delete
  4. k.ain.. nak bagi saya jelez ke? orang dah lama x minum teh ais.. sejak balik sini... wargh!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila la jeles.. haha.. akak hari2 mnum teh ais kat sini, dah la sedap.. ais dia pun banyak.. hehehe..

      Delete
  5. Belanja gambar je tak puas cik anne..
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. meh la datang sekolah, anne belanja teh ais kantin yg sodapp nih.. hihihi

      Delete
  6. Apa beza PT3 dgn PMR? Klu pengambilan SBP dan MRSM, dia tengok result mana? PT3 ker PBS

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg sy faham, penilaian utk pt3 ni dibuat dari awal tahun lg & result menggunakan band. pt3 tu dinilai menggunakan pbs.. klu pmr dulu, student akan fokus untuk jawab exam ja.. tapi dgn pt3 n pbs ni, student akan berhati2 sebab penilaian dan pentaksiran dibuat dr awal tahun lg..

      correct me if im wrong.. sy bru bjinak2 dgn dunia cikgu cekgi ni..hehe..

      Delete
    2. "student akan berhati2 sebab penilaian dan pentaksiran dibuat dari awal tahun lagi"

      mmg betul.. tp mindset budak2 xleh tuka... depa blaja pun untk exam ja.. bdk f3 nie asyik main ja..

      bahang pt3 pun xrasa kat skolah. x macam PMR dulu.. tgk depan macam amik ujian biasa ja.. soalan senang depa kata susah.. klu pt3 kata susah, klu depa tgk PMR depa nak kata apa ek..

      Delete
  7. anak bongsu kak ana PT3 hari ni anne..tak pe kak ana akan baca setiap entri anne kalau ada kesempatan walaupun sekadar gambar teh ais tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. thanks kak ana.. all the best utk anak bongsu kak ana.. :D

      Delete
  8. Replies
    1. kann?? anne tengok balik pun terliuq jugak.. hehe

      Delete
  9. Rasa lama tak tapau air plastik ikat tepi ni..heee..bese bawal bekal air sendiri je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne hari2 bli kat kantin.. lepas dah habis praktikal ni memang tak jumpa dah teh ais ni. hehehe..

      Delete
  10. Ya Allah, teh ais ni mmg fav sgt.. uhuhu ! : )

    singgah menabung sini sambil telan air liur je tgk teh ais ni.

    ReplyDelete
  11. Weeeeeeeeeee untung lah ye hihuhi nak teh tu ciked

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain