CPUV : SME Micro Finance

Assalamualaikum W.B.T


Tau tak dalam sehari berapa kali aku cek Nuffnang aku??
Banyak kali tau? Hahahaha..
Motip jenguk Nuffnang banyak kali adalah semata2 untuk cek ada tak CPUV yang masyukkk..
Tetiba tengok hari ni, ada jugak iklan baru yang lekat..




Alhamdulillah syukur, murah rezeki bulan ni..
Banyak nau CPUV yang tengah ongoing..



CPUV kali ni adalah dari Maybank..
Maybank sekarang ada buat pembiayaan untuk Mikro PKS (Perusahaan Kecil & Sederhana)..
So, sesapa yang teringin nak buat pinjaman boleh la klik iklan Maybank tu then dia akan tunjukkan syarat-syarat untuk dapatkan pembiayaan..
Tapi ni pembiayaan untuk perniagaan tau? 
Bukan personal loan.. Hehehe..



Okei, jom join Segmen Bloglist Exchange saya jom!! ^__^


8 comments:

  1. alhamdulillah, murah rezeki cik anne.. heee ..=)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. trma kasih cik mimie..
      smoga murah rezeki jugak.. :D

      Delete
  3. Replies
    1. utk cpuv ni, advertiser yang pilih berdasarkan unique visit..
      kena rajin update blog, update bio kat nuffnang & byk lg cara.. bole try google, ramai blogger yg share cara nak dpt cpuv ni.. :)

      Delete
  4. tahniah kak. yus nak jugak mengisi tabung tapi nuffnang tak keluar punnn T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u yunk! :)
      xpe, nuffnang memang suka main hide n seek.. kekeke~

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain