The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum semuaaa...


Sebenarnya kena tag dari bulan lepas lagi tapi baru ada masa untuk buat..
Terima kasih banyak2 kat Kak Wafee dan Kak Ana yang dah tag Anne..
Korang sila la jenguk blog Kak Wafee dan Kak Ana Jingga ni..





Ini adalah syarat-syarat untuk award ni..


1. Ucap terima kasih kepada blogger yang memilih anda
2. Tag blogger yang memilih anda
3. Tuliskan 7 fakta mengenai diri anda
4. Tagkan 15 blog yang anda ikuti dan calonkan sebagai VBA



7 Fakta Mengenai Diri


1. Sangat suka MAKAN.. *lapar*

2. Suka jalan-jalan & menikmati keindahan alam.. Ececeh..

3. Pelajar tahun akhir kat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).

4. Bakal cikgu IT.. Insya Allah.. ^__^

5. Suka tengok drama Korea & Korean variety show

6. Teringin nak try bungee jumping, paragliding, sky diving & segala yang berkaitan dengan tempat tinggi..

7. Suka sangat ngan kucing tapi malangnya ada alahan ngan kucing.. Sedihnyaaaa....



15 blog yang aku nak calonkan award ni..

6. Ibu Ainul ^ Alif (http://adna2029.blogspot.com/)
15. Nadratul Syazwana (http://nad-lifeisfun.blogspot.com/)



Fuhhh.. Ramai nau nak tag.. Hehehe..
So, pada mereka yang kena tag mohon rajinkan diri untuk jawab award ni..
Tapi tak paksa pun.. Hihihi..


18 comments:

  1. suke tgk drama korea jugak...
    tapi tak layan kpop

    ReplyDelete
  2. Lama takjenguk sini.. Yey! Jie pun suka makan dan mkan tapi xsuka gemuk.. ehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. semua pun suka makan & tak suka gemuk.. hehehe..

      Delete
  3. Yessss !! Naseb baik tak kene tag , jenuh. Hahaha. Eh samalah kita pun kaki korea. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne nak tag dah tapi xnak la kacau pengantin baru.. haha..

      Delete
  4. wahhh.. pertama skali.. nnt laa jawab.. tym cuti deepa ke..hihi.. thanks tag akak ku yg comei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kali ni akak tak lupa nak tag iyqa.. hehe.. jangan lupa buat tau? :D

      Delete
  5. Cik Mimie suka tengok Running Man, The Return of Superman & i'm a Man..tu je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne tiap2 minggu tunggu running man nak donlod.. haha..

      Delete
  6. saya pun student upsi.. hehehe
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/10/dimana-janji-manismu.html

    ReplyDelete
  7. ehh,kena tag la. haha. yang suka makan tu memang kita geng!

    cik fafa dah pernah buat kat sini. kiranya jawapan ada kat sini la ya. hehe

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy ada geng makan2.. hehehe.. okei, nanti anne terjah.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. haipp! mengelat eh? cikgu cubit kang.. kehkehkeh..

      Delete
  9. semoga cik anne berjaya jadi cikgu.. aaminnn.. tapi jangan garang2..
    takut kang budak2.. :p

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain