3 CPUV menyinggah~

Assalamualaikum WBT..



Hai semuaa~
Masih tak sempat lagi nak update pasal Pulau Payar..
Busy derr.. Habis cuti je trus exam..
Tak sempat nak update blog..
Nak BW pun tak sempat..
Mintak ampunnn sesangat ye?


Selama minggu yang busy ni aku sempat tengok Nuffnang ja..
Ntah apa motip aku p tengok Nuffnang tah..
Hahaha..
Buat2 tak tau pulak kan?
Padahal nak tengok earning bertambah ke idok, ada cpuv ke idok..
 Hehehe..


Kali ni aku dapat 3 CPUV plak iaitu dari Transitions Optical, Lan Berambeh 2014 dan yang lagi satu tak dapat dikenalpasti sumbernya.. Hehehe..




Lan Berambeh ni ialah satu karnival untuk anak2 Sarawak yang ada kat Semenanjung.
Ia akan berlangsung pada 31 Oktober sehingga 2 Nov ini..
Haaa korang yang rasa2 diri tu orang Sarawak yang duk kat Semenanjung ni boleh la menghadirkan diri ye? Best tuu dapat jumpa orang negeri sendiri..
Hehehe..


Karnival untuk Sabahan takde ke?? Hehehe..


Btw, thanks sooo much pada Nuffnang yang rajin bagi CPUV walapun tokey blog ni agak mengabaikan blog yang sedikit kurang kasih sayang ni..
Harap2 rajin la korang klik2 tabung kawen aku ni ye?
Dapat gak kawen dengan kadar mee segera..
Kehkehkeh..



33 comments:

  1. Patutla lma x nmpk Anne gi brcuti2 hhee

    ReplyDelete
  2. tahniah! ^^

    p/s: dah klik tabung kawen.

    ReplyDelete
  3. Wah banyaknya. Tahniah. Tiey menabung kat Edu UK utk awak :)
    Jemput singgah : Penting Ke Jam Tangan Ni??

    ReplyDelete
  4. wuaaaaaa...byk gila cpuv on going..niesa pn naik gila tgk..hai kak anne!heee

    ReplyDelete
  5. cpuv tu ka?? saya nya xda pun on going.. maknanya xda ka?

    ReplyDelete
  6. Ehem ehem haritu mcm ada org rindu je. Hikhik

    ReplyDelete
  7. yang lagi satu tuh, cpuv untuk macau trip rasanya :D

    ReplyDelete
  8. Hahaha sama lah! tengok Nuff tu memang wajib dahh. Lamanya tak singgah sini. Hai kak Anne! :D

    ReplyDelete
  9. waa..seronoknya.. kawan2 ramai cerita ttg ni..saya baru lagi..moga2 ada juga macam ni lepas ni... Insyaallah... Tahniah...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah. rezeki hujung tahun kann :)

    ReplyDelete
  11. Salam anne.. lama x singgah sini .. Tahniah dpt byk CPUV ! ^^

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain