Jom meriahkan bloglist

Entri lekat lekit sampai tahun baru.. hihihi..


Assalamualaikum WBT & salam sejahtera semuaaaa...


Hehehe..
Hobi aku memang suka sengih2.. 
'Hehehe' tu kira aku tengah sengih la tu macam kerang bushukk.. hahaha..
Okei, straight to the point..


Aku bukan nak buat segmen @ GA..
Malas aa nak buat, hari tu pernah buat segmen tapi tak ramai pun yang join..
Majok aa camni..
Huhuhu..


Sempena nak tahun baru ni ramai yang anjur kan bloglist2 ni ye dak?
Aku pun nak jugak meriahkan bloglist aku..
Tapi korang tak yah buat entri bagai..
Just letak link blog korang kat ruang komen..
Kira kita exchange bloglist aa gituu..
Aku letak blog korang kat bloglist aku..
Then korang pun letak aa jugak blog aku dalam bloglist korang..
Tawaran ni sampai 31.12.2013 je tau?
Lepas tu tawaran ditutup..
Hehehe..

Tapi korang kena la jadi follower aku dulu, bole dak?
Everytime aku ada masa aku akan review blog yang ada kat dalam bloglist aku..
Boleh kenal lagi rapat ngan geng2 blogger semua, kan??
Hehehe..


Sekarang aku memang dah terpengaruh ngan Shuib Sepahtu..
Dia memang pemes dengan , 'Pening aaa' dia tu..
Aku pun terikut2 jugak ngan dia..
Boring aaa.. Pening aaa.. Penat aaa..
Semua nak aaa.. aaa..
Hahahaha..



54 comments:

  1. Ahahaha pening aaa~~
    Hihihi http://qileh.blogspot.com/
    qila dah lama dah letak akak dkt bloglist qila huhu

    ReplyDelete
  2. blog mama dah tersenarai ker tu.. hihihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  3. can i??
    http://sigadisberkacamata.blpgspot.com
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow ke dear? hihi..
      kalau dah opkos la akan tersenarai dalam bloglist..:D

      Delete
  4. kita nak jadi bloglist anne boleh aaaa :)
    http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thanks sudi join!
      jangan lupa follow tau? ^__^

      Delete
  6. ni link blog kita http://cikmanissweet.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear! :D
      nanti anne masukkan dlm bloglist.. ^___^

      Delete
  7. wah sangat seronok bila tak perlu buat entri hehe. laju je rasa nak join!
    tsuj-tuhs-pu.blogspot.com

    hrap blog kita terpilih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang akan terpilih kalau dah ikut syarat dengan betul.. hihi.. :D

      Delete
  8. Nak join aaa ekeke amacam kak Anne? Ni Nad terpengaruh dgn kak Anne tau sbb Nad tak tengok pun maharaja lawak hehe

    ReplyDelete
  9. Wokehh.. saya join lah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/

    ReplyDelete
  10. heheeh kita nak masuk bloglist awak leh cik anne :P

    ReplyDelete
  11. nak3x... http://hunyieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. okei dear, nanti taun depan anne buat new bloglist eh?
      mcm lama jak taun depan tu kan? hehehe

      Delete
  12. hai anne... ^_^ akak dh pon letak anne kat bloglist ...
    http://mystiquelolita3298.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yihaaa!!
      thanks kak lieya! nnt anne masukkan blog akak jugak.. ^___^

      Delete
  13. Rilek-rilek. Jangan jadi macam Shuib yang suka pening-pening tu. Saya dah jadi follower awak dan akan tinggalkan blog link saya kat sini. Hehe :-)

    http://anakbekasperajurit.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. pening jugak ni, tgh buat revision nak exam esok.. hehe
      anyway, thanks follow! nnt sy letak dalam bloglist eh?
      keep in touch! :D

      Delete
  14. hehehehe... ramai yg support sbnrnya...tp tak sempat nk menaip.. mcm eden ni haa.. hee

    ReplyDelete
  15. i want i want i want!!! hehehe

    www.emynadira.com (The Lil Lady a.k.a Aemy) hehehe.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. okei dear, thanks join aa?
      nanti tahun depan baru buat tu bloglist..
      kumpul2 dulu kasi ramai.. hehehe

      Delete
  16. join juga boleh? hehe..

    http://www.mizzaiza.com/

    ReplyDelete
  17. dah follow ye
    http://www.ciklilyputih.com
    salam singgah kat blog k lily ek

    ReplyDelete
  18. http://haneulafiqah.blogspot.com/

    anne dah lama ada dalam bloglist ika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. thanks ika! nanti anne masukkan dalam bloglist baru nanti.. :D

      Delete
  19. nk join jugak la.. dah letak blog awak dalam bloglist saya..

    url blog : http://pening-pala.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Ain....sya mau....hehe

    http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. http://juslyh.blogspot.com

    bolehlah ye..kalau boleh terus tinggal komen kat blog ye. Saya tak add dulu sebab ramai yang tak mahu add blog sy ni dalam bloglist dorg ( jatuh PR katanya ). Kalau kamu setuju baru saya add ye dan begitu juga kamu..
    Thanks

    ReplyDelete
  22. Wokehh cantik aaa gitu sebab sekarang memang nak tambahkan senarai dalam bloglist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik aaa~ hehe
      nanti anne masukkan dlm bloglist eh?
      thanks! :D

      Delete
  23. Nak jugak boleeeehhh?? hehe

    Jemput singgah my blog jgk ye...

    www.blog-wafee.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nak jugakk.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. selamat tahun baru kak anne!dah xsmpat nak join..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru jugak niesa! :D
      xpe, nanti akak masukkan eh?

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain