Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen!

Assalamualaikum & salam sejahtera semua! :D






Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam . 


Thanks Qila for the tag.. hihi.. :)

Okei, nak cerita pasal usia blog ni..
Aku berblog dah lama, start 2009 lagi masa dah nak abis diploma..
So sekarang dah 4 tahun berapa bulan ntah.. hehe..
Buat blog pun suka2 sebab ikut kawan..
Tapi lepas tu jarang apdet..
Hehehe..
Sekarang ni je la aktif sikit walaupun ada jugak hari nya yang aku langsung tak post pa pe..
Tu ja la yang mampu aku kongsikan pasal usia blog aku..
Hehehe..
Anyway, happy anniversary buat blog Lyssa Faizureen!



Nak tag : Fae, Nad & Yana




Gud luck pada yang join! 
Salam.. ^___^

16 comments:

  1. Replies
    1. thanks yunk.. gud luck jugak.. rm100 tuu.. hihihi..

      Delete
  2. gud luck,kak anne! :D saya join jugak,ehehe :)

    ReplyDelete
  3. Salam . Dari segmen yang sama . Jemput follow blog saya :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  4. gud luck. law dpt blnja lah nasi kerabu depan upsi satu. hikhik :p

    ReplyDelete
  5. Wahhh kak Anne tag kita lah ehhe. Goodluck kakak :)

    ReplyDelete
  6. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  7. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain