Maybank2u berwajah baru

Assalamualaikum W.B.T


Buka website Maybank2u tadi..
Tetiba terkejut tengok interface dah lain..
Ingatkan phishing site.
Nasib baik bukan..
Kehkehkeh..


Interface depan ala-ala Windows 8



Second interface dengan macam2 menu..



Pendapat aku tentang interface baru ni..
One word, ailaikkk.. 
Hehehe..
Pendapat korang pulak cmana?? :)



Salam.. ^___^

26 comments:

  1. Hehehehe ha'a. Tadi kakak qila bukak huhuuhuhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? tetiba ja tukar, x inform pun.. kehkehkeh..

      Delete
  2. nice one... wahhhhh... prihatin nye dia ...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la, pelanggan setia maybank ni.. hihi.. :)

      Delete
  3. aik.. bila tukar? kmk dah lamak juak sik bukak m2u huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru hari ni kot, kmk pun baru perasan tek.. hehe..

      Delete
  4. berurusan dengan maybank is better than other bank, tak tahu kenapa tapi selesa laa, the new look nampak macam sistematik sikit heeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. maybank lagi senang nak berurusan, tapi dengan adanya maybank2u ni la yang membuatkan akak rajin shopping online.. hehehe..

      Delete
  5. Hehe nNad meybank2u ni pun takda. Tak reti nak buat online haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala pegi je maybank yg berdekatan, gtau nak buat maybank2u..
      tapi kalau nad suka shopping baik takyah, nanti ketagih online shopping.. hahaha

      Delete
  6. patut la kelmarin kawan kak dok bising2 ckap maybank2u dh berubah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, tetiba ja dah lain.. terkejut jugak.. hehe..

      Delete
  7. Replies
    1. tetiba teringat pisang goreng la pulak.. hehehe

      Delete
  8. org semalam langsung tak boleh bukak...aiseh!

    ReplyDelete
  9. akak dah lama tak bukak Maybank2u pasai lupa password hahaha. Apapun, striking sungguh kuning dia kali ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi cawangan maybank la buat password baru.. hihi..
      a'ah, kali ni diorang banyak guna kaler kuning tu kan?hehe

      Delete
  10. msti byk duit anne dlm ni kan..hehe..nk ckiiiiiit

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kalau betul banyak memang tak payah tiqi mintak, anne dah bagi.. kehkehkeh..

      Delete
  11. Hari tu ramai duk stress tak boleh buka maybank2u. hihi. apa2 upgrade mesti la lagi bagus dari sebelumnya. suka je yg baru ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, kalau tak bagus bukan upgrade namanya.. hihi..

      Delete
  12. ainaa xada akaun maybank. xpernah buka. hehe

    btw i come here to visit your blog from http://nikainaa.blogspot.com/ 。◕‿◕。

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka la akaun kat maybank..
      baru ada rimau(maybank) tolong jaga duit.. hehehe..

      Delete
  13. eh asal still sama ek saya punya dear? hahaha nak rasa jugak interface baru nie. wuuuu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dia tuka balik la pegi yang asal..
      anne buka tadi pun masih yang macam dulu lagi..
      tengah upgrade lagi la tu.. hihihi..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain