Hujan redakan sakit hatiku

Assalamualaikum WBT





Alhamdulillah, Allah turunkan hujan di Tanjung Malim..
Kali ni mungkin Pina pulak yang tak dapat pegi kelas sebab hujan lebat.. Kehkehkeh..
Kebetulan hati tengah panas sekarang ni, mungkin hujan ni mampu tolong redakan sakit hati & amarah yang tengah menggelegak ni.. Eceh, ayat.. Hehehe..
Aku tengah panas hati sekarang ni, menggigil dah tangan nak control rasa marah ni..
Nanti dah reda rasa marah ni baru aku cerita ngan korang eh?
Takut kang dapat dosa mencarut ja kalau cerita sekarang.. Hehehe..
Keep calm bebeh.. Aku ni dah dewasa, so mesti timbang dulu baik buruk sesuatu perkara sebelum buat apa2 tindakan.. Think wisely kata orang barat.. hehehe..
Tarik nafas dalam2 & tenangkan fikiran dulu..
Okei, nak siapkan presentation untuk esok. hehehe..


Salam.. ^___^

17 comments:

  1. Hujanitu kan rahmat.. insyallah setiap makhuk yang tahu amat manfaat nyer akan sentiasa bersenyum :D

    ReplyDelete
  2. Hujan memang sentiasa indah dan mendamaikan hati.

    ReplyDelete
  3. okay.. good luck utk presentation esok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pha is, tinggal beberapa jam lagi ni.. hehe..

      Delete
  4. Hujan bukan sekadar menyejukkan bumi, malah menyejukkan hati juga.. semoga berjaya dgn presentation esok.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. sejuk dah hati ni.. hehe.. thanks.. :D

      Delete
  5. Hehe hujan-hujan sedap melayan perasaan ni kak Anna :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, sambil2 layan perasan tu pun boleh terlena.. haha

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain