Mr. Linky telah berpindah...

Assalamualaikum WBT..


Hai semua!! Sihat tak? 
Harap korang sentiasa sihat la ye?
Post ni just nak inform korang yang widget Mr. Linky blog ni aku dah pindahkan dia ke tempat lain..
Sebab transfer? Ikot bini bertugas di tempat lain.. 
Hahaha.. Gurau je.. 


Oleh kerana dah ada 100 lebih URL blog kat Mr. Linky tu, 
maka aku terpaksa memindahkan dia ke page lain.. 
Sesiapa yang belum tinggalkan link tu silalah berbuat demikian dengan 
kadar megi segera bagi memudahkan kak long kawasan ni pergi bertandang..


Kalau nak cari Mr. Linky sila la jeling sebelah kiri dan 
korang akan nampak menu bar macam kat bawah ni.. 
Klik yang "Drop Ur Link" tu eh? 
Kalau nak klik menu lain pon boleh, tapi korang takkan jumpa Mr. Linky la.. Hehehe..







Isi tabung shayeee plisss..


Wassalam.. ^__^


8 comments:

  1. Roger dik ;) Dah drop link akak katsitu hehe

    ReplyDelete
  2. owh..sekali baca ingatkan mula-mula Mr linky tu blog orang lain..hehehe..rupanya widget yang drop URL tu ek..sy dah tinggalkan dulu memula sy follow awak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. lupa pulak nak letak 'widget' kat depan tu.. hehe..

      Delete
  3. Replies
    1. haha.. widget untuk letak link tu.. hihi.. :D

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain