Simptom-simptom toksin berlebihan

Assalamualaikum WBT.. :D






Alahai.. Macam ada 2 3 simptom yang kena kat aku je ni.. -___-'
Aku ni dahlah jenis makan tak jaga..
Lepas ni memang kena jaga pemakanan jugak la..
Minum air banyak2.. Lantak pi la kalau terpaksa ulang alik bilik air.. Hehehe..
Any other solutions tak?



24 comments:

  1. saya ada simptom cepat letih dan kerappening kepala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la, tapi tak sure la pening sebab asignment atau toksin berlebihan.. kekeke..

      Delete
  2. alhamdulillah setakat ni sy xda simptom2 ni..hee..jaga kesihatan k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya, bagi tips boleh? hehe..
      insya Allah, thanks aemy.. :D

      Delete
  3. T kasih diatas perkongsian.. mmg kena bnyk makan buah2an kot lepas ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. :)
      betul tu, kena amalkan pemakanan seimbang pasni.. hihi..

      Delete
  4. eh kak liya pon ada gak la sikit3 simptom di atas .. ^_^ tapi mmg patut pon kita minum ayaq byk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. jom2 amalkan minum air banyak2.. hihi..

      Delete
  5. Nak buang toksin, kena minum air banyak-banyak la supaya tubuh dapat keperluan air yg mencukupi.

    Takler lesu je kan? kan? :)

    ReplyDelete
  6. Allah, jenuhla semua simptom kinah ada huwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. kena banyak2 minum air ni.. buang segala toksin dalam badan tu.. hihi

      Delete
  7. Makan buah dan sayur bagus. Macam broccoli dengan celery 2 tu antara sayur yang paling bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkhh.. anne kurang sikit makan sayur mayur ni.. hehe..
      tapi nak sihat punya pasal, anne belajar jugak la makan.. hehehe

      Delete
  8. Replies
    1. simptom yg mana tu cik itah? baik atasi segera.. :D

      Delete
  9. nice share.. rasanya macam ada ja ciri2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa better check balik pemakanan.. hihi.. :D

      Delete
  10. sy pon ada masalah jgk la anne...tp masalah sy pelik cikit..kalau dlm kelas sy rasa mengantuk sgt..tp kalau keluar kelas or main game terus rasa segar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu macam penyakit malas je tu athiqi.. hehehe..
      anne pun selalu rasa macam tu dalam kelas..
      haha..

      Delete
  11. Hehe kalau rajin ambil lah supplement untuk nyahtoksin ni. Nad tak rajin :p hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne pun tak rajin.. selalu awal2 je semangat lepas tu lupa.. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain