Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman


Assalamualaikum WBT..


Hai korang!! Jangan lupa jawab salam aku eh?? hihii..


Klik gambar kalau nak join eh? :D

Ni segmen kedua yang Sally anjurkan..
So, aku sebagai rakan blogger beliau yang paling comel di alam aku sendiri *ahaks* turut merajinkan diri untuk men'support' segmen beliau.. Hehe..
Sally dah jadi kawan blogger aku sejak aku join segmen dia yang first..
Orangnya comel je, pastu dia minat sangat2 kat CNBLUE especially Yong Hwa..
Tagline blog beliau pulak, "I'm not obsessing, I'm just curious"..


Haha.. Gurau je eh Sally? Jangan nak majok pulak.. Hihi..
Blog Sally best tau.. Rajin update pulak tu..

Bagi yang nak join, jangan risau..
Syarat2 segmen ni memang simple yang amat..
Hadiah pun best2 belaka..
Nak join silalah klik banner kat atas tu ye??



Salam.. ^___^


9 comments:

  1. Replies
    1. u're welcome.. kali ni datang sini dari blog tuan penganjur..

      Delete
  2. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sally syg.. harap2 bertuah la ye.. hehehe..

      Delete
  3. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain