Follow mollow~ Apekahh??

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera..



Jangan lupa jawab salam dulu bagi yang muslim.. :)
Ekceli tak tau nak update pasal apa tapi tangan ni gatal jugak pegi tekan new post..
Pastu bila dah terpampang editor ni mula la blank..


Pesbuk aku buat perangai malam ni..
Takleh scroll jauh2 ke bawah..
Balik2 refresh pun masih jadi benda yang sama..
Mark Zuckerberg tak suruh aku buang masa depan pesbuk kot?
Macam tau2 je aku ada banyak esaimen kan?
Hehehe..


Sapa ada akaun Instagram??
Jom follow mollow..
Hehehe..
Klik je gambar bawah ni kalau nak follow..
Ataupun boleh klik button kat sidebar kanan yang bawah gambar tokey blog tu..
Hehehe..


Credit : Google


Aku kalau online kat henpon memang IG je la yang aku selalu bukak..
Aku suka tengok gambar2 kat Instagram tu..
Ada yang gambar tahap tak kira angle, ada yang biasa2, dan ada jugak gambar yang profesional..
Cantik2 pulak tu.. Jeles makk nok.. Ahaha..


Follow adalah risiko anda sendiri..
Sebarang kemualan dan masalah kesihatan disebabkan radiasi wajah comel tuan punya blog adalah tanggungjawab tuan2 dan puan2 sendiri..


Hahaha..
Ampun!! Tokey blog hanya bercanda semata2..
Mohon jangan unfollow blog ni pulak ye?
Muehehehe~


Hari ni hari mengundi untuk PRK kat universiti aku..
Dah baca manifesto2 dari calon2 yang bertanding..
Macam2 janji, harap dah menang nanti tunaikan la janji korang tu eh?
Hehehe..



>Salam<

22 comments:

  1. bukan janji tp pasti.. biasa la manifesto.. nk menang mcm2 janji kuar.. anyway done folo sini.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, bila dah menang hilang hilang entah ke mana.. hehe.. thanks dear.. :)

      Delete
  2. Wah sekarang ni ramai giat ada insta saya cuma ada twitter. Kalau sudi followlah twitter kita : aisyahxyz itupun kalau sudilah" nanti mentionlah random stuff, i'll follow back xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. org sekarang suka amik gmbar.. hehe..
      insya Allah nnt anne follow eh? :D

      Delete
  3. Replies
    1. yeayy!! awek yong hwa follow kiter laa.. hohoho..

      Delete
  4. Replies
    1. xpe, dah ada nnt inform la.. bole men follow mollow.. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. xpe, kita connect via blog je pun dah cukup.. hehehe

      Delete
  6. hehe.. kekadang mcm kelakar jgk baca manifesto :)
    singgah klik iklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, boleh nampak mana yang boleh dilaksanakan & mana yang cuma janji semata-mata.. hehe.. thanks klik iklan.. hihi.. :D

      Delete
  7. Replies
    1. kmk pn x aktif gilak, cuma suka nangga gambar orang jak.. hehehe

      Delete
  8. Ina follow sini :)

    Hmm., sorry Ina tak de instagram T--T

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. xpe akak, boleh connect melalui blog jgk.. hihi.. ^__^

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain