Program Convoy & Charity Pangkor


Assalamualaikum W.B.T


Hai korang!! Harap korang sihat je hari ni.. :D

Program ni time 19-20 Oktober hari tu.. Dah berkurun duk dalam draft baru hari ni terasa nak publish. Hahaha.. Nampak bebeno tokey blog ni pemalas.. Bukan apa, banyak sangat gambar sampai aku pun terkeliru gambar yang mana satu nak masukkan dalam blog.Hehehe..


Program konvoi ni terbuka untuk lelaki sahaja, kitorang yang gegurl ni naik bas. Ingatkan dapat la tengok konvoi ni sepanjang perjalanan pegi Pangkor, rupanya tak. Kitorang ikut jalan kampung, diorang ikut highway.. Tak puas hati sungguh sebab tak nampak kekacakan & ke'cool'an BFF aku.. Huhu..


Apa-apa pun, jom kita tengok gambar2 ni dulu..
Hehehe...


Peserta konvoi warming up dulu sebelum memulakan perjalanan.. Jaket biru is my bf.. haha..



Antara peserta konvoi.. Eh, jaket biru ada lagi? hehehe..



Aku ngan housemate aku yang pegi..



Program tanam pokok dan pembersihan pantai



Isi perut sambil menyibukkan diri.. haha



It's him again! Kyaaa!! XD


Overall program ni memang best..
Walaupun tak dapat naik banana boat.. Wuwuwu  TT___TT
Dapat pengalaman tanam pokok dalam hujan lebat, makan tengah hari ramai-ramai sambil duduk kat atas pasir dan menghadap pantai, spent time with my dearest housemate, semua ni dah cukup.. :D
Next time ada program jalan2 lagi mesti join punya.. hehe..



24 comments:

  1. Wah.. seronok ikut program mcm ni.. best. Menabung INTI di sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best, dapat pengalaman baru.. hehe.. thanks! :D

      Delete
  2. wahhhh bestnya, kalau laa dapat join convoy2 camni, best jugak huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tapi kesian jugak la sebab mandi hujan.. hehe..

      Delete
  3. wah bestnya!!!!

    Ha sape boy last2 tu ha~~~~~
    Aiyok~~~~(^____^~~~~)

    Hahahahhahaah hi kak anne <3

    ReplyDelete
  4. bagusnyaa wat charity camni! thumb up!
    time study la best nak buat aktiviti camni..nnt da keja xde sempat dah nyee..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, betul tu.. bila dah keja terpaksa harapkan company yang buat program.. tu pun bagus kalau diorang nak buat.. hehe..

      Delete
  5. ai awat si baju biru tu tak nampak muka ek.. nak gak tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tu tak suka publisiti.. haha..
      rasanya ada muka dia kat entri2 sebelum ni.. hihi..

      Delete
  6. Bestnyaaaa.
    I wish I could tag along any convoy cenggini.
    Tapi tapi tapi, puan besar aka my dearest mother tak bagi :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, ikut cakap puan besar lagi afdal.. hihi..
      satu hari nanti amna akan dapat chance tu.. :D

      Delete
  7. Ni program charity under apa ni ye? Bagus sebenarnya buat aktiviti macamni terutama untuk mematangkan diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. program ni under unit kediaman luar kampus uni kitorang.. diorang memang rajin buat program.. minggu ni diorang pegi tanam bakau pulak kat tanjung karang.. hehehe..

      Delete
  8. best nye.. kalau smua naik motor lagi best kot hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, lagi ramai.. tapi bagus jugak la kitorang naik bas sebab masa nak sampai pangkor tu ujan lebat sangat2.. hehehe..

      Delete
  9. bestnya dapat join event mcm tu.. alaaa, nak tgok muka jaket biru tuuu. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, best gila.. hihi..
      nanti la anne bagi tengok lain kali.. kehkehkeh..

      Delete
  10. Replies
    1. a'ah.. best tengok diorang konvoi ramai2.. hehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain