Cerita presentation tadi..

Assalamualaikum W.B.T


Hai uollss!! Hehehe.. Nampak macam happy je kan? Memang pon happy sebab presentation dah lepas tadi.. Alhamdulillah, presentation tadi berjalan dengan lancar. Walaupun tak sempat nak gabung slide PowerPoint tu masuk dalam Prezi. Hehehe..


Muka happy lepas present.. kuikuikui


Lecturer memang tak banyak bising sebab lecturer tu memang sempoi habis.. First time jumpa lect pompuan yang macam tu.. Bawak sling bag pastu silang kat badan macam budak sekolah selalu buat. Tapi lect tu memang baik. Tak cerewet macam sesetengah lect yang aku kenal.. Hehehe..



Ni memang muka2 satu group ngan aku dari sem 2 lagi.. hehe


Lagipun kelas untuk subjek Advanced IT Application ni memang sikit je student dier, semua coursemate aku jugak cumanya tak ramai sebab ni subjek untuk student yang amik minor programming. Coursemate yang lain ada yang amik minor B. Melayu, Perdagangan, Geografi  & banyak lagi la.. 


Haa!! Main candy crush! Report lect kang.. huhuhu..


Kat Malaysia ni tak semua sekolah menengah ada subjek ICT kan? Sebab tu kami kena amik jugak minor subjek lain. Adik2 yang masih bersekolah tu, sekolah korang ada tak subjek ICT? Kalau ada boleh jugak akak nak apply praktikum kat sana untuk tahun depan nanti.. Hehehe.. Nak jadi akak2 jap, nanti semester 7 jadi cikgu2 pulak.. Berdebar pulak rasanya.. Hihihi..


Insya Allah kalau berkesempatan nanti aku share sedikit sebanyak tentang tajuk presentation kami tadi iaitu "Aplikasi ICT dan Kesannya Terhadap Kehidupan". Banyak input yang berguna tau? Lebih2 lagi untuk para blogger yang rasanya paling banyak menghabiskan masa depan komputer/laptop. Hehehe..



Salam.. ^___^


26 comments:

  1. yeay! congrats dear....mesti rasa dah hilang satu beban atas bahu kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sally cyg.. opkos la, legaaaa sangat.. hehehe..

      Delete
  2. alhamdulillah selesai presentation ya, bagus juga tu kongsikan input presentation kat blog, dapat juga pembaca sedikit ilmu :)

    ReplyDelete
  3. fae xsuka do presentation huhu

    application of IT in daily life? emm everything is right on your fingertip hehe tu jawapan fae.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorang kat sini dah biasa, setiap sem ada sampai 4 5 kali present.. sekarang kalau present pun dah tak gugup.. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. aok.. lect bagi soalan BI tapi kmk owg jwb dalam BM.. haha..

      Delete
    2. best juakk! hahha. mun kmk org dolok kah, kompom kenak jelin..

      Delete
    3. haha.. garang owh lect ktk org.. nasib bait juak kmk org dpt lect sempoi.. hehe..

      Delete
  5. wah...description lecture tu macam menarik??dia dah kawin ke blom??kalau belom kim salam kat dia..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah. Menabung INTI di sini.. :D

    ReplyDelete
  7. yeayy dah habis presentation..lega kan :)

    ReplyDelete
  8. huu,lega la akak akak kan..hehe :) gud luck...

    ReplyDelete
  9. bagus la kalau dapat lecturer yg x cerewet.. heheh
    dah agak dah, ni mesti pakai prezi.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, nasib baik.. hehe..
      dah boring pakai powerpoint, prezi lg best.. hihi

      Delete
  10. hehehe..memang lega kalau presentation dah lepas..

    ReplyDelete
  11. ish2 sempat lagi main candy crush tu ekkk... ^_^ anyway congrats anne sebab dpat present ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, x fokus dengan presentation orang lain.. hehe..
      thanks kak lieya.. ^__^

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain