Wordless Wednesday ~20~ : Yummy~


Assalamualaikum WBT...








Pic credit : Google

22 comments:

  1. perkongsian informasi yang menarik. Sedapnye jadi lapar pula habis lihat entri ni,
    Terima kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      jom cari sarapan sandwich yang macam ni.. hihi.. ^__^

      Delete
  2. Replies
    1. try la buat cik mun, lepas tu bagi anne.. hehehe.. :D

      Delete
  3. anne buat seniri ke ni? BEs nya nampak .. mcm nak try ja ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la, amik dari tenet.. anne buat version lain punya.. hihi.. try la kak.. ^__^

      Delete
  4. chop! sekeping je ke roti dia guna..? macam tak paham step yg second last :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekeping kot, pastu dia lipat.. maybe laa.. hehe..

      Delete
  5. ok..balik nnt nak cuba...trimas for the recipe....lazat nih...
    blogwaking+follow ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba nanti amik la gambar.. hehe..
      thanks follow, nanti anne follow balik.. :D

      Delete
  6. Replies
    1. kalau ada cheese confirm sedap.. hihi..
      nanti anne pos eh? haha.. :D

      Delete
  7. eh eh melekat ke dia?isk kalau tanak try boleh.. saya nak makan je hahaha :D ---> ayat pemalas tak hengat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, cheese tu yang buat dia melekat..
      takleh makan, boleh tengok je.. haha.. :D

      Delete
  8. nampak macam senang..macam ala-ala benjo gitu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. <3333333333 why u share this nyummy stuffs ughhhh

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain