CPUV lagikkk.. hihihi..

Assalamualaikum & salam sejahtera uollss..


Hehehe.. Sengih2 jap.. Muehehehe~
Thanks Incik Nuffnang sebab bagi CPUV lagi..
Happy gila dapat iklan baru, walaupun dapat 1 je..
Alhamdulillah rezeki.. :)
Hari ni ramai yang dapat CPUV dari Nuffnang kan??
Tahniah la buat korang semua & tahniah jugak buat blog pinky aku..




Aku dapat CPUV untuk INTI Cycle 1 Degree Exten... (Extended kot?? hehee)
Kalau ternampak iklan tu kat blog aku ni cepat2 la korang klik eh?
Iklan lain pun klik jugak la kalau rajin.. Kehkehkeh..
Lepas dah klik sila inform, nanti aku terjah blog korang laju2..
Hehehe..


Bagi yang belum dapat tu jangan putus asa tau??
Aku dah nak 4 tahun berblog baru dapat 2 CPUV, tu pun baru je dapat bulan lepas..
Alhamdulillah, syukur sangat2..
Hehehe..


48 comments:

  1. Alhamdullilah,, teruskan usaha dna tahniah..":D

    ReplyDelete
  2. wasehh.. tahniahhh.. hihi.. kelak makin selalu dapat cpuv ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks deng.. harap2 la cpuv makin rajin singgah blog ni.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih kak liya, tahniah jugak.. hihi..

      Delete
  4. Wah.. Tahniah kak anne.. Saya pulak memang tak ada nuffnang dan buat masa ni tak berniat untuk letak lagi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks niena syg.. :)
      kalau dah letak jangan lupa inform tau? boleh jadi geng klik2.. hehe..

      Delete
  5. woahhh tahniah! sikpa, perlahan2. kelak lamak2 banyak lah ya :p

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. aku dulu pun gitu jugak, pasang jak iklan nuffnang tapi ndak tau cmana supaya bertambah earning.. sekali suda ramai kawan blog, hantar tiket ngan nuffnang, rajin2 update blog trus tiba2 dpt cpuv.. hehe..

      Delete
  7. Salam kenal.... dah klik pun... untung lah yer dapat CPUV melimpah ruah ;)

    ReplyDelete
  8. Assalam.. alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus sukses ye anne..
    dah klik inti kat tabung kawen sini.. :)

    ReplyDelete
  9. yeay!! da klik inti~~~ hehe...jeleshhhh okey~~ xpnah dpt punnnnnn...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh thanks dear! :D
      nanti dapat la tu, anne pun lama tunggu baru dapat cpuv.. hehe..

      Delete
  10. mama nampak, jelas terang dan nyara tu.. meh mama klik.. :)
    sedekah pagi-pagi untuk anne.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. woahh thanks mama! syg mama ketat2.. kekeke~

      Delete
  11. alhamdulilah..ika peng-klik nuffnang misteri itu..akahkahkah :)
    kadang2 klik sempat beritahu kadang2 lupa..ahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ika syg.. nanti tiap kali anne terjah blog ika nanti anne klik2 jugak.. kdg2 lupa gtau sebab selalu sangat tak perasan cbox dkat mana.. hehe..

      Delete
  12. tahniah anne and for that kenit singgah menabung INTI for you :D

    ReplyDelete
  13. muahahahaha qila lah tu xD
    Hihihihi ok ok qila akan click and dah click dah wee~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. weee thanks qila!
      nanti terjah blog qila pulak, klik2 semua yang boleh d klik.. hehehe

      Delete
    2. Qila datang lagi hehehehehe mesti kak anne menyampah dgn qila hahahahah

      Delete
    3. eh tak la, akak suka lagi qila datang sini.. datang la lagi.. kehkehkeh..

      Delete
  14. tahniah ya.nnt kalau nmpk iklan tu saya klik ya

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak Anne :) Nad pun dapat jugak INTI ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wee thanks dear.. tahniah buat nad jgk.. jom klik2.. hihii..

      Delete
  16. Replies
    1. thanks dear.. :D
      a'ah, betul tu.. kena banyak2 bersabar, tak boleh give up.. hehe..

      Delete
  17. Tahniah kak anne!dpt juak wpn sigek nak..kmk dh tlg click k ktk..happy blogging! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks niesa.. syukur la juak wpn dpt sigek jak.. hehehe

      Delete
  18. congrats! kita sekali pun tak pernah dapat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. ala, nanti dapat jugak tu.. sabar ek? hehe..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain