Wordless Wednesday ~25~ : Keluar masuk awan

Assalamualaikum & salam sejahtera uolls~


Sebelum, semasa dan selepas awan tebal.. hehe..




26 comments:

  1. Replies
    1. maha suci Allah yang menjadikan keindahan tu.. :D

      Delete
  2. Replies
    1. kira bercuti jugak la tu, sebab balik kampung kejap.. hehehe

      Delete
  3. takutnya masuk dalam awan tebal haha. ni mesti awan mendung kan, warna hitam~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kalau awan tebal tu besar memang akan bergegar la kapal terobang tu.. hehehe..

      Delete
  4. Tringt masa flight,ble langgar awan rasa bergegar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak.. kalau flight musim hujan memang selalu la rasa gegaran..

      Delete
  5. huiii. selamat petang. hik2. tak faham apa yang cuba disampaikan. haha :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh gambar tu masa naik flight sebelum masuk dalam awan tebal, time dalam awan tebal dan selepas kuar dari awan yang tebal.. hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. tapi masa masuk dalam awan tu tak berapa nak best sebab gegar.. hehehe

      Delete
  7. Mmg suka tengok suasana mcm tu klu naik flight.. Salam Rabu Anne..
    Inti & inti sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. anne selalu amik gambar sebelum nak terbang dengan masa nak mendarat.. hehehe

      Delete
  8. wah wahh.. bestnya tengok awan.. hehe... :) cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan, boleh nampak macam2 bentuk.. hehe..
      pastu boleh pulak berangan nak buat rumah atas awan macam doraemon buat..
      kehkehkeh

      Delete
  9. bestnya dapat tengok awan....ika sukaaaaaa sangat ni....cantik....rasa macam kagum tergamam semua ada bila tengok depan mata kan anne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, betul tu..
      kalau la boleh keluar dari kapal time kat atas tu, dah lama anne kuar pegi pegang2 awan.. haha.. macam je awan tu serupa ngan kapas.. hehe

      Delete
  10. cantik2.. sy takut naik flight.. naik je terus pejam mata.. nevesss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, xde apa la yg nak d nebeskan..
      nanti lama2 biasa la tu.. hehe

      Delete
  11. xsuka kalau kpal terbang nak elak awan gelap..mesti rasa mcm nak jatuh...haha..ciptaan Allah semua cantik2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, mesti bgegar kuat.. kalau kejap ja takpa la, ni kdg2 ada yg lama.. seram jugak.. hehehe..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain