Wordless Wednesday ~23~ : Nomophobia

Assalamualaikum & salam sejahtera.. :D








Credit : Google image

16 comments:

  1. Replies
    1. yang tu memang ramai yang akan rasa kan bila tak jumpa hp kat mana..
      hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. haha..
      ni mesti selalu dengan hp je ni..
      hehe..

      Delete
  3. kalau hilang tu first mesti panik. itu je la sbb semua details ada dlm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..
      kadang2 salah letak kat mana2 pun dah risau sangat..
      lebih2 lg hp silent.. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. susah ni, tak boleh berpisah langsung dengan hp.. hihihi.. ^___^

      Delete
  5. Replies
    1. bahaya tuh.. hehe..
      tapi susah jugak kalau hp salah letak kan?
      kot2 ada hal penting nanti.. hehe

      Delete
  6. ika panicked...sebab phone penting kut...kt situ laa ika simpan memo clinical, kat situ laa date tests, kat situ laa org cntc tuk brthu kne pi on call..nk cntc2 fmily...phone jgk laa nk cntc2 encik tunang...boleh nangis klu phone hilang huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hilang memang akan nangis la kan, hp skrg sgt2 penting. susah kalau takda phone..
      hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha.. memang pelik sgt..
      kalau hp murah yg hilang xpe la kot tapi kalau phone mahal, rasa mcm nak meraung pn ada.. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain