Macam dah bertahun... Ececeh...

Assalamualaikum W.B.T & salam sejahtera uollss..


Tajuk agak over sikit.. Hehehe..
Padahal baru sehari tak update blog..
Perasaan dah macam kucing ilang anak..
Eh, macam tau2 ja kan perasan mama meow kalau kehilangan anak..
Hehehe..


Last entry masa 1 Disember, tu pun entry GA je..
Pastu menghilang jap, tengok blog pun kekadang je..
Hehehe..
Ampun dan maap kepada mereka2 yang berkunjung @ follow blog tapi aku tak follow balik & tak BW balik ke blog korang..
Nanti dah banyak masa free aku pegi golek2 kat blog korang eh?


Aku busy sebab start ahad malam tu aku marathon drama korea tajuk 'Secret Love'..
Nanti aku cerita pasal drama tu bila free eh?
Tu pun kalau ada yang nak tau la..
Kehkehkeh..
Tapi drama tu memang best!!


Nanti sambung lagi, gadis ayu nak gi sidai kain..
Hahaha..



Salam.. ^__^


20 comments:

  1. Replies
    1. a'ah.. selain busy dengan kelas jugak..
      hehehe..

      Delete
  2. cikgu! itew kan..itew kan...itew pun tgh tgk cite korea..tp cte lain la.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yew shayang.. anak murid cikgu nengok citeww apew eh? haha..
      sally tgk citer apa? nak tgk jugak! huhu..

      Delete
  3. singgah sini dear :) hihi
    hm.. done klik iklan.

    ReplyDelete
  4. hahaaha.. ingatkan busy buat gapoo. ngupenya melayan secret love. my fren cakap citer tu bestt .

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best pun.. tu yg marathon terus tu.. hehe..

      Delete
  5. Ehhh sama lah kita kak Anne haha. Bila tinggal blog lama sikit je rasa macam ada jee yang tak kena. Rasa rindu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kan dah dapat ramai kawan kat blog.. kalau tak dapat pegi BW mesti mcm rasa pelik je.. adakah ini cinta?? hahaha..

      Delete
  6. akak pon belom tgk agi ceta tu anne... xsempat.. huhuuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada masa tengok la kak, tak rugi tengok.. hehehe..

      Delete
  7. Amboi! Baru sehari tak update blog dah rasa macam bertahun erk? Blogger tegar nie. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tak de la tegar mana pun, just rindu je kat kawan2 blogger.. hihi..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain