Hasil DIY veil yang tak siap

Assalamualaikum WBT & salam sejahtera uollss!!


Rasanya tajuk dah ok hari ni..






Sebenonye la kan...
The veil is not ready yet..
Baru siap letak manik kat atas tu ja..
Sepatutnya nak letak lace kat bahagian2 tepi veil..
Pastu jahit manik randomly atas kain tu..
TAPI kan...
Tak sempat nak buat!!!!
I is busy merehatkan diri kat kampung.. hehehe..
Lagi pula, I is tak pandai guna mesin jahit..
Hahaha..
Nak jahit tangan tak larat bhai..
Abih la patah pinggang & pedih mata nanti..
Hehehe..


Dan sebenarnya lagi....
That veil is for my sister's wedding..
Aku saja ja nak bikin saspen walaupun tak ramai pon yang saspen..
Poor me~ Hahaha..
Siap tak siap akak aku pakai je..
Ohh my..
Me is sangat terpengaruh, eh terharu..
Thanks much2 to my sister & selamat menjadi isteri orang..
Nanti aku update sedikit demi sedikit pasal the wedding pulak ye?
Sekarang ni minggu terakhir kuliah, banyak esaimen nak kena hantar..
So, agak busy jugak la 2 3 hari ni..


1 of my fav pic
hehe~

Hobi baru adik aku kalau bergambar..
Tengoklah apa dia buat tu..
-___-'



Salam.. :D

29 comments:

  1. adik is so comeyyyyy buat muka camtu hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. abis suma gambar dia buat macam tu.. hihi

      Delete
    2. ahahahaha yeke? kena ajar dia bergambar aksi lain pulak ye anne ;)

      Delete
    3. a'ah..
      pasni memang kena ajar dia amik gambar sopan sikit.. haha..

      Delete
  2. Perhhh perhh. Sweet nye lahaii. Pandainya akak :O Cantik sangat walaupun tak siap ok! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. nasib snap tang atas kepala tu ja.. yang lain plain je.. hehe..
      thanks dear.. :)

      Delete
  3. boleh lah pi daftar kelas mnjahit lps ni..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, memang dah plan nak belajar menjahit lepas grad nanti.. hihihi..

      Delete
  4. kenapa cikgu sorg je yg senyum ni..? hahaha....tapi veil tu still nmpk cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sorang je kot yang suka amik gambar, yang lain tu tak heran punn.. haha..
      thanks dear.. :)

      Delete
  5. tak siap pon comel dh tu kalo siap meletop tiptop la jawab nya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kalau dah siap mungkin boleh bisnes terus ni.. haha..

      Delete
  6. tetap cantik biarpun tak siap, pandai Anne buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. try & error ja tu..
      nasib baik menjadi jugak.. hehe

      Delete
  7. Replies
    1. hihi.. thanks kak atien.. ni pun nasib baik sempat letak manik walaupun tak berapa sure dengan kedudukan manik2 tu.. hehehe

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain