Boring laa ngan blog ni...

Assalamualaikum...


Aku apdet lagi.. Maka, tadi bilang mo buat keja.. Hehehe...
Aku rasa macam boring suda tengok rupa paras blog ku ni..
Mo tukar background ngan header..
Tapi....
Aku xda masa laa...
Baru jak mo start buat header, ada lagi customer mintak itu mintak ini..
Mo buat background tadi tapi bila pikir2 customer mo banner nya cepat, terpaksa la lupakan jak..
Padahal ada macam2 suda idea tadi..

Hurmm.. Banyak betul penghalang ni..
Mungkin blog ku belum ready lagi mo tukar rupa kali..
Hehehehe...
Lagi pun aku belum terpikir lagi mo guna kaler apa plak kali ni..
Mo maintain PINK ka atau tukar kaler lain??

Any idea please??
Atau buat kalerpul jak?
Hihihihi..

Susah-susah, bagus guna jak background yang ada d internet kan?
Berlambak lagi..
Google jak "Blogger Background" terus macam2 rupa keluar..
Just wait n see jak la..

Antara yang menarik hati dan menyentap mata

Pink lembut... ^__^


Merah polka dot.. Auummmm....


Hijau.. Simple jak.. Ailaikk... >_<


Merah & ada lop lop... 


Yang mana cantik aa??
Jom buat undian..
Hehehe..
First pilih background dulu, baru buat header..
Sabar ya blog, nanti aku ubah ko pelan2..


Thanks for reading!!


27 comments:

  1. macam yang pertama tu yang sesuai...tetapi itu cadangan saya...yang penting kehendak kamu sendiri...sebab gelap dan hitam nie tidak sesuai untuk gadis seperti kamu...seperti memiliki perasaan yang penuh kesedihan je...hehehe...jangan marah

    ReplyDelete
  2. anne asyik hias blog je. bertukar banyak kali dah.. tgk blog tini, sama je dari dulu smpi skr.g hehe..terpikir gak nk letak background tp x terbuat-buat. kenapa ntah.

    Heart In A Cage
    .

    ReplyDelete
  3. Yg 1st & 4th nice..cute & simple. Hehe. But I like your current header & template. Domokun in pink is cute! ^^

    ReplyDelete
  4. yang nombol 1 & 3 tu cantik.. sweet & simple.. :D hihi

    ReplyDelete
  5. i vote yang ade pokok2 kale ijau tu..comel!macam tuan blog ni ..hehehe

    ReplyDelete
  6. wahhh.. rmai ny yg komen.. thanks ya kesayangan... ^___^



    Ums Niza :: mungkin masa sy pilih background sy tgh bersedih kot.. hehehe...


    Kak Nini :: hehe.. kdg2 sy cepat boring bha kak.. nanti tukar la kak kalau ada masa.. ^___^


    Aemy Shamy :: Nanti klu dah tukar, Domo-kun tetap akan menjadi header... hehehe..


    Vermissen Ema IV :: canteekk kan?? tp aku ndak berapa minat merah.. kaler2 org matang gitu... hahahaha..


    Nelly :: lawa kan? suka tengok wlu pun x berapa minat merah.. hehehe...


    kak bz :: seswai utk yg d lamun cinta kan?? ngeh3x...


    nowriz :: sweet kan? wlu pun simple tapi tetap menarik dan tertarik.. hehehe...


    cikmemy :: hihi.. thanks! comel pokok tu kan? siap ada burung btenggek kat dahan lg.. hehe..

    ReplyDelete
  7. kak, aku suka yang ke3 tuh , hehehe tenang jak tengok , heheh

    ReplyDelete
  8. yang skrg ni lawa.. macam tuan dia.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  9. anne..1st & 4th cute..hehe..
    slow2 buat bha..hehe~

    ReplyDelete
  10. yang hijau ngam ni..simple n santai.. :D

    ReplyDelete
  11. Mira :: iya, trus rasa mcm d taman2 plak.. hehe...


    Aki :: ui c Aki jgk bha.. hehe.. tp yg skrg ni gelap btul.. hehe..


    Echa :: yep, 2 tu mula2 mnarik hati.. hehehe...


    Yen :: iya, msti tenang jak kmu lau dtg blog ku nnt kn?hihihi...


    Abu :: ngam kalau tema cinta2 kan? ekeke...

    ReplyDelete
  12. kalau aku,hijau! =D sbb ada pokok2.itu best! hihi

    ReplyDelete
  13. nawal addina :: comel kan polka dot tu? matching lg tu merah putih.. hehe..


    sabella mohamad :: mesti minat pink jgk ni kan? ^__^


    Eikyen :: sah2 minat pink ni.. dah terjah blog Eikyen td.. hihii...


    Kira :: iya, aku pun mcm mo jatuh cinta suda dgn yg kaler ijau tu.. :)


    Scya Lollita :: mcm tgh d lamun cinta ja ni?? ekekeke...

    ReplyDelete
  14. pink tu comel,
    macam sesuai dengan anne
    :P

    ReplyDelete
  15. Oo Anne amik tempahan header ek? Ehe.. Aku ni kurang nilai seni sket.. Tu blog background warna putih ja.. Header pun kawan yang hadiahkan, ahaks! XD

    Apapun, undi yang #3 tu, ehe..

    ReplyDelete
  16. edthomas :: siuk sbb ada lop2 ka?hehe..


    chemay :: thanks dear.. sy pun mcm berkenan jak ngan pink tu.. ^___^


    samizul :: ndak kali, bz btul.. teda masa mo ambik tempahan.. tggu la ndak bz.. hehe..


    sis rara :: yang tu pun cun jga kan? :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain