Yeah!! Suda tukar background.. Hehehe...

Assalamualaikum..


Ni apdet laju2 ni.. 
Seharian bz td, langsung xda masa mo apdet blog..
Baru jak tadi tukar background blog kesayangan ni..
Hehehe...
Perasan x background belog ni dah bertukar???
Ni testing ja dulu ni..
Lagi pun ramai yang vote background yang ni..


Thanks sangat2 ngan yang dah vote tu ya??
Sory la kalau ndak ikut apa yang kamu vote ya?
Kalau aku ada 4 belog, keempat2 belog tu aku tukar backgroundnya ikut yang kamu pilih..
Hehehe...


Lepas ni mo buat header lagi..
Tu pun kalau ada masa..
Sejak akhir2 ni banyak pulak customer mintak design macam2..
Ndak pa kalau boleh lambat2, ni mo siap cepat jak dorang ingat..
Mungkin dorang pikir keja grafik design ni senang yang amat...
Belum lagi PC yang selllloooowwww banget..
Hampir jak aku tumbuk ni monitor tadi..
Nasib bukan aku punya..
Hahaha..

Okehh la, melebih2 plak bebelan ku ni..
Padahal mo kasi tengok background jak..
Hihihi...
Istighfar dulu..
Astaghfirullah al azim...
Astaghfirullah al azim...
Astaghfirullah al azim...

Saaaaayaaaanggg korang semua!! Daaaa..... ^_____^


Terima kasih sudi baca!


6 comments:

  1. tahniah...cantik juga...sesuai dengan orangnya...

    ReplyDelete
  2. cantik ! biru tue..hehe :D
    bha slow2 buat bha dalink..hehe :D

    ReplyDelete
  3. customer ramai sebab gaji lorh..
    btw background ko tambah cantik...

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain