Sedih la wei... Wuwuwu... T____T

Assalamualaikum & selamat petang semuaaa... ^___^


Aku buhsan ni, xda keja.. 
Jadi aku mo merepek sambil makan kerepek di sini..
Hehehe..

Hari ni aku bangun lewat tapi xpa sebab ada jugak yang hantar aku p keja..
Tapi keseronokan ini tidak bertahan lama coz esok family ku balik LD sudaaaa....
Uwaaaaa... Sedey jak lau pikir dorang mo balik suda esok..
Next week balik p rutin seharian yang memboringkan dan memenatkan..

Selama family aku ada kat sini...
Pi keja kena hantar, balik kena jemput... 
Ndak payah jalan jauh2 p terminal..
Bangun pagi jak sudah ada bekpes atas meja..
Bekal untuk lunch pun suda siap ditapaukan..
Balik dari keja, sampai umah terus makan..

Sebelum ni...
Pi keja nek bas yang sesaknya kalah ikan sardin d sumbat dalam tin kecik.. 
Pastu penat jalan kaki p terminal..
Pagi2 kena kejutkan kakak ku suruh dia goreng nasi..
Balik dari keja makan mi sedap jak..
Balik umah sunyi semacam jak.. 

Kan best kalau pintu Doraemon tu wujud??
Senang jak mo jumpa family ku..
Ndak payah berjauhan macam ni..

Tapi apa boleh buat kan??
Sabar jak la wahai hati..
Wuwuwuwu... T________T



5 comments:

  1. sabar ja la anak manja.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. ohohooooo~~~sedihkn.... T_T

    aku rasa smua tu time aku keja d sndkn dlu..skg hidup sndri.. T_T

    ReplyDelete
  3. samizul :: iya, d kk ni aku keja.. hehe..

    Aki :: manja kdg2 jak ya.. huhuhu...

    Finie :: iya, tp bagus la tu dorang balik awal.. lg lama dorang d cni lagi sedih jadi ny.. T___T

    ReplyDelete
  4. ah,mengaki ja ba.. c Aki manja hari2.. Hahaha..

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain