CPUV : Whisper Mesh & Cotton (PC...)

Assalamualaikum...


Hai semuaaaa.. Winduuuuuuu~
Hahaha.. Gedikss yawhhh..
Ada yang rindu aku tak?? Hah?? Takde??
Takpe laaaa... *Lari gi cangkung menghadap sudut bilik*
Hahaha.. Gurau je, tak main la majok2 ni..
Kiter jiwa kental bhaiii..
Hehehe..


Nak citer pasal En. Nuffnang bagi CPUV je pun..
Tapi opening macam haghammmm..


Firstly, nak ucap berlemon-lemon terima kasih la kat En. Nuffnang..
Walaupun aku jarang update, pageview dah jatuh terjelepuk, CPUV yang lain dah credited..
Blog pink-perasan-comel ni masih lagi dapat CPUV..
Hukhukhuk... Terharu sangat....




Semua still kosong~ kosong~ kosong~ sebab baru je dapat..
Iklan dia pun tak nampak lagi kat blog.. Hehehe..
Refresh beribu ratus belas kali pun still takdak..
So, kalau korang nampak iklan Whisper ni kat blog, mohon klik sepantas kilat menyambar..
Kot2 Whisper buat promosi yoga bersama blogger terkenal lagi kan??
Untung2 boleh join sihat dengan yoga..
Hehehe..



28 comments:

  1. hoho, tahniah dear.. mama pun dapat jugak ni

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks.. amiinn.. moga awak pun dimurahkan rezeki..

      Delete
  3. alhamdulillah..tahniah anne~moga murah rezeki selalu...amin=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. thanks, moga murah rezeki jugak nana.. :)

      Delete
  4. Tahniah, semoga dapat lagi CPUV. hehehe

    ReplyDelete
  5. uhhh...beshnya...bila la sy nk dpt benda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, nanti dapat la tu.. rajin2 je update survey kat Nuffnang & hantar tiket.. hehehe

      Delete
  6. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  7. Nuffnang memang baik sangat ._. Nazu dulu pernah jarang sangat update blog sebab busy dengan assignments kat Uni semua, tapi Nuffnang still bagi CPUV berlambak ._. Rasa bersalah dengan Nuffnang sebab Nazu tak pernah buat post khas untuk CPUV ke apa (sebab terlampau sibuk dulu). Haih, nampaknya bulan 7 nanti bila cek pertama sampai from Nuffnang, kenalah buat post special untuk dia. Nanti dia merajuk tak nak bagi CPUV lagi kang. Hikhik.

    By the way, Nazu tengah nak cari sponsor untuk giveaway masa Ramadan nanti, jemput join kalau ada masa dan berminat ye :D

    Boleh singgah baca untuk maklumat lanjut: http://www.syazanazura.com/2014/06/1400th-lucky-follower-blogwalking-list.html

    Thank you :)

    Syaza/Nazu

    ReplyDelete
  8. heeee~ kita pun dapat cikgu! weehooo~ :D

    ReplyDelete
  9. tahniah.. semoga bertambah murah rezeki..

    ReplyDelete
  10. tahniah kak anne..masyuk la lepas ni..hahaha

    ReplyDelete
  11. salam dear :)
    tahniah tahniah tahniah heeee ^^

    ReplyDelete
  12. tahniah.. x nmpak pun iklan tu.. keluar churp2 je...

    ReplyDelete
  13. as salam. abe kie dah lama x check income di nuff...rasanya ciput aje kot? abe kie follows here.

    ReplyDelete
  14. Tahniah tahniah! Hehe tp lepas dapat kak Anne terus menghilang lol

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain