Alor Setar!!!! Here I come~ hehe..

Assalamualaikum & haiiiiii~


First of all, selamat berpuasa semuaaaaa!!! 
Setelah sebulan menghilangkan diri, (ehemm, balik kampung sebenarnya.. hehehe..) 
Hari ni aku muncul balik... Ada yang rindu aku tak?? Muahahahaha...


Sekarang ni aku ada kat KLIA, tengah tunggu flight nak gi Alor Setar..
Buat apa kat Alor Setar??
FYI, start 13 Julai ni aku dah start praktikum..
Aku akan jadi guru pelatih kat SMK Muadzam Shah, Kota Sarang Semut selama 4 bulan..
FYI jugakk, ni first time aku menjejakkan kaki dan roda beg aku kat Alor Setar..
Very the nebes u know?? 


Nak cerita pasal hari ni..
Aku amik flight dari Lahad Datu pastu K.Kinabalu pastu K.Lumpur then sampai la kat Alor Setar..
Penat tau tak naik 3 flight?? Dah la sejukk nak mammphh.. Posa plak tu..
Dugaan.. Dugaan..
Flight dari LD tadi pukul 11.10 pagi, aku sampai Alor Setar nanti dalam pukul 9 camtu la..
Nebes nak gi  tempat orang, but at the same time macam eksaited la plakk..
Hehehe.. Tapi kan.. Aku kan..
Already miss my family & Min soooo damn much!!


Dah la sekarang ni bulan posa, tak lama lagi raya..
Haruslah jiwa aku ni terlebih sensitip..
Tengok cite komedi pun boleh nangis..
Lebih2 lagi bila mengenangkan tiket balik raya yang tersangat la MURAH! -__-
Huwaaaaaargghhh~~


Okei la, nak luahkan perasaan je ni..
Jap lagi nak masuk kapal..
Korang.. Nak mintak tolong boleh??
Tolong doakan segala urusan praktikum aku selama 4 bulan ni dipermudahkan olehNya..
Aaminn.. ^___^


7 comments:

  1. all the best kak anne!!!
    nini pun nak pergi alor setar esok,nak cari buku,hehe
    almaklum,belajar kat kedah sekarang ni.
    buat yang terbaik,may Allah ease everything for you :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u dear.. aamiinn..
      eh dah pindah IPG eh? bagus2x! hehe..

      Delete
  2. Amiinn InshaAllah everything will be fine. :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain