CPUV : Mayfair Bodyline

Assalamualaikum WBT..


Hai semua!! Posa tak hari ni?
Harap posa la ye? Hehehe..
Sekarang dah minggu kedua aku praktikum..
Minggu lepas kemain lagi semangat nak update hari2..
Tapi lepas tu puihh la, penyakit M pun datang..
Ada gak update hari ketiga & keempat tapi duk basi dalam draft ja..
Hehehe..
Sekarang ni aku nak buat catatan mingguan ja la..
Kalau ni pun aku tak buat, alamatnya terpaksa la buat catatan bulanan.. Hehehe..


Oh ya, cek Nuffnang tadi tetiba dapat cpuv lagi..
Aku jarang update blog pun En. Nuffnang bagi jugak CPUV kat aku..
Isk.. Isk.. Terharunya akuu...
Thanks la Nuffnang, cpuv ni buat aku semangat pulak nak update blog lg pasni..
Hehehe..




Aku dapat cpuv dari Mayfair Bodyline..
Auww.. Ni sesuai sangat untuk korang2 yang nak slim melim kan body korang..
Mayfair ada buat promosi rawatan PERCUMA bermula Julai sehingga September ni..
So, korang2 yang rasa nak dapatkan S-line boleh la try..
Kot2 la boleh dapat body slim bak kerengga berposa sebulan kan best tu??


Korang yang singgah blog ni pun tolong la klik2 segala tabung yang ada ya?
Mihmihmih..


7 comments:

  1. Bestnya dpt lya nuffnang tak kasi sedih hhee

    ReplyDelete
  2. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete
  3. sally sampai je semua burung biru..sentap -_-

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain