Cik Kucing Hackers


Assalamualaikum W.B.T


Ini kisah benar..
Bukan kisah yang sengaja dibenarkan..
Tak percaya??
Tengok sendiri la..




Hai, nama aku cik Momon..
Aku seekor hackers yang paling hebat di alam kucing..
Kat bawah ni gambar2 time aku hack FB orang len..
Entah mimpi apa tuan aku yang comel ni suka suki je amik gambar aku..
Pfftt.. -____-




Hah, ni la buktinya..
Syy.. Tolong sembunyikan perkara ni..
Aku taknak la jadi pemes..
Nanti ramai peminat kejar aku..




Aku buat keja2 hack ni guna 2 buah laptop ni la..
Hebat tak cik Mon??
hehehe..




Haishh..
Tak senang betul la tuan aku ni..
Nak buat keja pon tak senang..
Asyik nak usap aku je..



Penat buat keja..
Aku nak rest dulu..
Tolong jangan ganggu aku tidur okehh???




15 comments:

  1. haha...kucing sally plak suka tdo atas keyboard ni hah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing memang macam tu kan?
      nak marah pun susah.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. comey kan? dah la besar, rasa nak peluk2 je.. hehe..

      Delete
  3. wah kucing pun tak mau kalah zaman IT ni ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..
      ni memang kucing zaman IT ni.. hehe

      Delete
  4. Hahaa.. cutelah kucing tu.. pandai hack pulak hahaa. Nice sharing :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. thanks! :)
      ni la kucing zaman sekarang.. hehe

      Delete
  5. cutenye kucing.
    nnt jgn lupe singgah blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Nice blog..:)..terer juak kucing kitak nang, pinjam bole ka?atau nak kena bayar?hehee..mau hack fb orang ni..heheee

    ReplyDelete
  7. Aaaaaaaaaa cik hackers kita ni sangat omeyyyy kirim salam peluk cium kan dia untuk qila hohohoh
    biar padanmuka kak anne bersin hiks :P

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain