HP Pouch Siappp!!!


Assalamualaikum W.B.T


Jawab salam tau bagi yang muslim??
Hehehe..


Alhamdulillah, setakat ni bisnes buat HP pouch berjalan lancar..
Walaupun ada sorang customer cancel order tapi I takisah uollss..
Hehehe..
 Bukan rezeki kan, nak buat camna?
Sabor je la jawabnya.. :)

Maap ler, kualiti gambar agak hampeh.. hihi..


HP pouch yang kat atas ni coursemate aku, Murni, yang order..
Dia pilih kaler biru + kuning..
Design aku pilih sendiri & dia nak tambah nama jugak kat belakang..

Memang agak berdebar jugak masa nak bagi sebab ni first time buatkan untuk orang lain..
Kalau hari tu, yang kaler merah-mak-ngah tu aku punya..
So, tak kisah la cantik ke tak..
Yang penting boleh muat hp aku dalam tu..

TAPI....
Bila buatkan untuk orang lain memang nebes..
Takut orang tu tak suka design aku..
Takut HP orang tu tak muat walaupun dah ukur berbelas kali.. hehehe
Takut orang tu tak puas hati pastu tanak bayar..
Memang macam2 la yang aku takut..
Hehehe..

Alhamdulillah, nasib baik Murni suka..
Lega hati mak nakk..
Hahaha..



Cekelat~ Cekelat~ hehe


HP pouch yang kedua ni Nad punya..
Dia pilih kaler putih + coklat..
Nad ni housemate aku, so senang la nak discuss design tu..
Nad tak tau nak letak apa kat depan tu..
So, aku pun bagi la cadangan untuk letak nama & gingerbread man tu..
Nad pun setuju je, eksaited pulak tu..
Macehh la Nad.. hihihi..


Sekarang ni otw nak siapkan Pina a.k.a roomate aku punya pulak.. 
Tinggal nak letak nama, jahit pastu siappp..
Hehehe..

Black + turquoise




Sekian...
Nak gi kelas.. kehkehkeh..


12 comments:

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain