Hobi baru sayaaaa...


Assalamualaikum WBT..


Jawab salam tau? Tak jawab dosa.. hihihi..

Sekarang ni aku dah ada hobi baru..
Nak tau hobi apa??
Ni haa.. Tengok pic kat bawah ni..


Keychain My Heart :)


HP Pouch Merah Mak Ngah



Mula-mula nak try ja..
Buat untuk diri sendiri..
Tapi housemate aku terpikat la pulak dengan HP pouch rekaan aku ni..
Hahaha..
Tolong jangan muntah ijau kat sini ya??

So, sekarang aku ada 2 tempahan untuk HP pouch from my housemate, 
1 from my coursemate & another 1 from my cousin..
Akak sepupu aku siap nak mintak aku buat pencil case jugak untuk anak-anak dia..
Aku dah la masih di tahap budak-baru-belajar-kalau salah-tolong-tunjukkan ..
Tapi takpa, aku anggap tu satu cabaran untuk aku..

Yes, I can!!

Muahahahaha...
(Gelak jahat)

24 comments:

  1. w'salam..jawap salam kat entri...hehe

    assalamualaikum anne..

    cantik! selalunya mcm tu la kan..bermula dgn hobi..suka2 lepas tu lama2 bila makin mahir jadi sumber pendptan sampingan pula..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..
      terima kasih ayie.. :)
      betul tu, lagipun mesti enjoy nak siapkan tempahan sebab buat benda yang kita suka kan? hihi..

      Delete
    2. eh ada upin ipin la kat sini.. haha.. :D

      Delete
  2. comel comel :))
    hee http://snapanyway.blogspot.com/
    follow me

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks najwa! :)
      insya Allah nnt sy follow eh?

      Delete
  3. memang seronok buat benda2 ni...lagi seronok bila baru belajar dah dapat tempahan..hoho! $$

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      boleh jadikan terapi time tension bt assgnmnt nanti.. hehe..

      Delete
  4. Waa.. bagus2. Bleh wat bisness nt. Masyukk.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 pikir nak buat bisnes tp x yakin pulak..
      bila dah ada orang tempah, terus yakin pulak nak berbisnes.. kehkehkeh

      Delete
  5. Replies
    1. betulll tu..
      kalau malas apa pon tak bleh.. hihihi

      Delete
  6. cantik nye... kreativiti tu takde batasan :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain