Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway


Assalamualaikum! :)

Hari ni rajin lagi nak join GA..
Nasib baik syarat GA ni simple..
Jom join reramai!!





Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +


2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"


3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.


4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.



Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D



Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 
bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober
(5 Oktober - 5 November 2013)

Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam



Semoga 1st GA kenit ni dapat mengeratkan lagi hubungan maya
sesama kita (^_^)
Have fun guys!

6 comments:

  1. Assalamualaikum ....

    terima kasih kerna sudi join GA kenit. Boleh check link anda kat http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-setahun-jagung-nukilan.html. (^_^)

    ReplyDelete
  2. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. Done follow & salam perkenalan.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. thanks follow.. :)
      insya Allah nanti sy singgah..

      Delete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain