7 tahun sudaaaaa...


Assalamualaikum...


Ehem.. Ehemm.. Tau tak apa yang dah 7 taun tu?? 
Hehehe.. 
Segan la pulakk.. 
Tengok ja la gambar bawah ni..






We're in love for 7 years oredi!!
Hehehe..
Syukur alhamdulillah dengan izin Allah SWT, hubungan kitorang dapat bertahan sampai tahun yang ke 7..
Walaupun makin naik tahun mesti soalan paling pemes di alam semesta akan kerap berkumandang di gegendang telinga..


"Bila nak kahwin??"


Pastu dengan poyo nya aku akan jawab,


"No comment.."


Haa kau, ala2 artis giteww..
Sabor je la ye, ada jodoh kawin la kitorang..
Sekarang ni fokus ngan study dulu, ada setahun lebih lagi di UPSI..


Oleh yang demikian...

Jom semua wish aku ngan Min supaya dipercepatkan jodoh, dipermudahkan urusan & cepat kawen..

Aamiin...

Muehehehehe~~




Suka perfume??
Jom LIKE Gojess Boutique!!

18 comments:

  1. lama tu..hehehe..semoga panjang jodoh korang ye..

    ReplyDelete
  2. tuuu diaaa..punya lama..tya lagi.."bila nak kahwin??''..hahaha...nway, congrats! :)

    ReplyDelete
  3. banyak nyamuk terbang la kat blog ni.. hehehe.. kena bw spray....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan risau, nyamuk ni terbang2 je.. x gigit orang pon.. kikiki..

      Delete
  4. waa.. tahniah, dah lama tak singgah blog awak :)

    ReplyDelete

komen la banyak mana pun, i like comments!! muehehehe~~

Anne Nurain